AndroidMWCSamsungYleinen

Samsung esitteli tyylikkään Galaxy Tab S3:n – ”tabletti työhön ja vapaa-ajalle”

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung on julkaissut tuoreimmat tuotteensa Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa. Yksi näistä uutuuksista on Samsung Galaxy Tab S3 Android-tabletti. Samsungin mukaan uutuustabletissa toistuu sama muotokieli kuin yhtiön Galaxy S7:ssa ja vuoden 2017 Galaxy A -mallistossa.

Galaxy Tab S3 -tabletti koostuu kokonaan metallista sekä lasisista pinnoista, joka ei ole kovin yleinen yhdistelmä tableteissa. Laitteen mukana on myös S-Pen-kynä, jolla voi muun muassa tehdä merkintöjä suoraan PDF-asiakirjoihin, kaapata GIF-animaatioita videoista tai päästää luovuutensa valloilleen erilaisten piirtotyökalujen avulla. S-Pen -kynää voi käyttää myös tekstintunnistukseen sisäänrakennetulla käännöstyökalulla ja kynämerkintöjä voi nyt tehdä avaamatta lukitusnäyttöä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti tabletti on tällä hetkellä markkinoiden kärkeä. Sen sisällä hyrrää Qualcommin viime vuoden tehopiiri Snapdragon 820, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Laitteen näyttö on kooltaan 9,7 tuumaa ja se perustuu Super AMOLED -teknologiaan. Tallennustilaa Galaxy Tab S3 tarjoaa 64 gigatavua, mutta jollei tämä riitä on laitteessa myös muistikorttipaikka. Tabletissa on myös teknisesti hyvällä tasolla olevat kamerat, sillä pääkameran kerrotaan olevan 13 megapikseliä ja etukameran 5 megapikseliä.

Galaxy Tab S3 tarjoaa käyttäjälleen erinomaisen video- ja pelikokemuksen, ja se tukee HDR-videotoistoa. Galaxy Tab S3 on myös Samsungin ensimmäinen tabletti, joka toistaa stereoääntä neljästä kaiuttimesta. Kaiuttimet ovat AKG by HARMANin kädenjälkeä.

Suomessa uutuustabletin WiFi-version kerrotaan maksavan 699 euroa ja 4G-version 799 euroa.

Galaxy Tab S3:n tärkeimmät tiedot:

  • Suoritin: neliytiminen Qualcomm Snapdragon 820
  • Näyttö: 9.7 tuuman QHD-näyttö (2048 x 1536)
  • Muisti: 4GB RAM / 64GB ROM / MicroSD
  • Kamera: 13 megapikselin pääkamera ja 5 megapikselin etukamera
  • Akku: 6000 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android 7.0 Nougat
  • Mitat: 237.3 x 169.0 x 6.0 mm
  • Värit: musta ja hopea
  • Muuta: sormenjälkilukija, (4G-yhteydet)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android