AndroidSamsungYleinen

Samsung Galaxy A8 (2018) saapui tänään myyntiin

Samsung Galaxy A8 (2018) tuli viikko sitten ennakkotilattavaksi, ja tänään alkoi laitteen varsinainen myynti. Uudessa Galaxy A8:ssa on kaksoisetukamera, Infinity-näyttö sekä muutamia yhtiön lippulaivojen ominaisuuksia vain 499 euroa maksavassa paketissa.

Galaxy A8:n etupuolelta löytyy 5,6 tuuman Infinity-näyttö, joka yltää reunasta reunaan. Näyttö on tarkkuudeltaan Full HD+ -tasoa, sen resoluutio on 1080 x 2220 ja kuvasuhde moderni 18,5:9. Näytön yläpuolelta löytyy kaksoisetukamera, joka koostuu 16 ja 8 megapikselin kameroista, joissa molemmissa on f/1.9-aukko. Laitteen takaa löytyy 16-megapikselin kamera f/1.7-aukolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A8 sisältää Always On Display -vilkaisunäytön, josta näkee nopealla vilkaisulla muun muassa kellonajan ja saapuneet ilmoitukset. Laite on myös IP68-sertifioitu, joten se sopii suomalaisen käteen.

Galaxy A8 tuli myyntiin tänään 19. tammikuuta 499 euron hintalapulla. Värivaihtoehdot ovat Black, Gold ja Orchid Gray. Laitteen mukaan saa tammikuun ajan retrohenkisen Adidas Originals -suojakuoren.

Lähde: Samsung

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android