SamsungYleinen

Samsung Galaxy S10 -mallisto laajenee Suomessa uudella Cardinal Red -väriversiolla

Punainen Galaxy S10e ja Galaxy S10+.

Samsung on laajentamassa heinäkuun aikana Galaxy S10 -malliston värivalikoimaa uudella punaisella Cardinal Red -väriversiolla. Kyseessä on hyvin punainen väriversio ilman erikoisia liukuvärjäyksiä. Uutuusväri on tulossa Galaxy S10-, Galaxy S10 Plus- ja Galaxy S10e -malleille.

Suomessa Cardinal Red -väriversion on listannut valikoimiinsa muun muassa Gigantti sekä Elisa. Gigantin verkkokaupan mukaan uuden värin toimituksien on tarkoitus alkaa 19. heinäkuuta, eli alle kolmen viikon päästä. Uutuusväri ei nosta Galaxy S10 -mallien hintoja, vaan hinnoittelu on sama kuin julkaisun aikaan. Galaxy S10 maksaa 949 euroa, Galaxy S10 Plus maksaa 1049 euroa ja Galaxy S10e maksaa 799 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Samsung ei ole listannut Cardinal Red -väriversiota omilla sivuillansa, eikä tiedossa ole kuinka laajasti väri tulee Suomessa myyntiin. Punainen väri on julkaistu jo valituilla Euroopan markkinoilla aikaisemmin. Samsung toi alun perin Suomessa myyntiin vain Prism White ja Prism Black värit kaikista kolmesta puhelimesta sekä Galaxy S10e -mallista vielä Prism Green -värin. Julkaisun jälkeen Suomessa värivalikoima on laajentunut myös sinisellä Prism Blue -värillä.

Lähde: Gigantti, Elisa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung