SamsungYleinen

Samsung Galaxy S10, S10+ ja S10e saapuivat kauppoihin Suomessa

Samsungin Galaxy S -malliston kymmenvuotista taivalta juhlistettiin Unpackedissa helmikuussa, ja samalla esiteltiin Galaxy S10, S10+ ja S10e -älypuhelimet. Galaxy S10 -sarjassa on uusi Dynamic AMOLED -näyttö, seuraavan sukupolven kamera sekä älykäs suorituskyvynhallinta, joka mahdollistaa riittoisan akkukeston ja optimoidun suorituskyvyn.

”Älypuhelin on useimmille meistä erittäin tärkeä ja henkilökohtainen apuväline, jossa suorituskyky, ominaisuudet, laatu ja erityisesti design ovat merkittävässä roolissa. Olemme onnistuneet erinomaisesti vakuuttamaan suomalaiset, sillä uuden Samsung Galaxy S10 -tuoteperheen ennakkotilaukset ovat ylittäneet kaikki odotuksemme. Erityisesti malliston edistyneimmän huippuversion, eli 12 Gt:n RAM-muistilla ja 1 Tt:n tallennustilalla varustetun Galaxy S10+:n, ennakkomyyntiluvut lupaavat erittäin hyvää S10-tuoteperheen menestykselle Suomessa. Älypuhelimiin panostetaan ja niihin ollaan edelleen valmiita investoimaan, varsinkin kun kokonaisuus on viimeisen päälle kunnossa”, kertoo Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoja uutuuspuhelimista voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Uudet Galaxy S10, Galaxy S10+ ja Galaxy S10e -puhelimet saapuivat tänään 8. maaliskuuta kauppojen hyllylle Suomessa. Galaxy S10 maksaa 949 euroa, Galaxy S10e maksaa 799 euroa ja Galaxy S10+ maksaa 1049 euroa. Lisäksi Suomessa tulee myyntiin keraaminen 1 teratavun tallennustilalla varusteltu Galaxy S10+, joka maksaa huimat 1679 euroa.

SuomiMobiilin arvostelu Galaxy S10+ -puhelimesta julkaistaan maaliskuun aikana.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung