SamsungYleinen

Samsung Galaxy S21 -malliston puhelimet kattavissa kuvavuodoissa – tällaisia väriversioita puhelimista on luvassa

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsungin tulevien huippuluokan Galaxy S21 -malliston älypuhelimien julkaisua odotetaan heti tammikuun alussa, ja puhelimista on nähty jo aikaisemminkin kattavia tieto- ja kuvavuotoja. Tällä kertaa monet tunnetut vuotajat, kuten Evan Blass on vuotanut nettiin tuotekuvia kaikista Galaxy S21 -puhelimista sekä niiden väriversioista.

Uudet kuvat eivät suuremmin enää paljasta uutta, vaan vahvistavat nykyisiä tietoja. Galaxy S21 ja Galaxy S21+ ovat ulkoisesti hyvin identtisiä, sillä suurimmat erot löytyvät vain koosta. Kyseisien puhelimien takaosassa on uusittu kamera-alue vasemmassa yläkulmassa, jossa on kolme kamerasensoria ja niiden rinnalla on LED-salamavalo. Puhelimien etuosassa on näyttö, jonka kehykset ovat minimoitu ja etukamerareikä löytyy näytön yläreunasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa Galaxy S21+ on esillä kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, hopea sekä violetti. Galaxy S21 -perusversio on kuvissa esillä neljässä väriversiossa, jotka ovat kulta, violetti, valkoinen sekä musta.

Lisäksi kuvia on vuotanut Galaxy S21 Ultra -puhelimesta, joka on malliston kärkimalli. Ulkoisesti suurin eroavaisuus löytyy massiivisesta takaosan kamera-alueesta, jossa on neljä kamerasensoria, LED-salamavalo sekä laserautomaattitarkennus. Toinen selvä eroavaisuus löytyy myös etuosan näytöstä, joka on ainoastaan Galaxy S21 Ultrassa reunoilta hieman kaartuva. Galaxy S21 Ultra on kuvavuodossa esillä vain kahdessa väriversiossa, jotka ovat hopea ja musta.

Samsungin on huhuttu esittelevän Galaxy S21 -malliston kokonaisuudessaan 14. tammikuuta, mutta toistaiseksi Samsung ei ole itse päivämäärää vahvistanut.

Lähde: Voice (Evan Blass) 1, 2, 3

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

4 Kommenttia

  1. Ketään ei kiinnosta.

  2. Kaikkia kiinnostaa jopa Nokia fanboytakin koska kirjoittaa tässä aiheesta. 🤣🤣🤣

  3. Oman mielipiteensä sanominen ei tarkoita sitä, että Samsungin turhakkeet kiinnostaa. Alkoholisti erilainen sekopää.

    1. .🤣🤣🤣🦴🦴🦴

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung