SamsungYleinen

Samsung Galaxy Tab A9+ Kids Edition myyntiin Suomessa 299 euron hintaan

Samsung Galaxy Tab A9+ Kids Edition

Samsung on tuonut Suomessa myyntiin lapsille suunnatun Galaxy Tab A9+ Kids Edition -tabletin, joka tuo jo markkinoilla olevaan tablettiin hieman lisää.

Uutuusversiossa on Samsung Kids -tila, jonka avulla lapsi voi tutkia digitaalista maailmaa turvallisesti sekä harjoitella digitaitoja luovuuteen kannustavalla tavalla. Samsung Kidsin myötä vanhempi voi seurata lapsen ruutuaikaa ja sisältöjä sekä asettaa esimerkiksi peliaikarajoituksia. Samsung Kids sisältää monia koko perheen toimintoja, jotka sekä viihdyttävät lasta että innostavat oppimaan ja kehittymään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin mukana tulee liitua muistuttava kynä, joka mahdollistaa tabletilla piirtämisen, kirjoittamisen ja värittämisen sekä kehittää lapsen hienomotorisia taitoja. Iskunkestävä ja värikäs Puffy Cover suojaa laitetta perheen pienimpien käytössä. Normaalitilassa tabletti soveltuu tavalliseen tapaan myös aikuisten käyttöön.

Galaxy Tab A9+ -tabletissa on 11 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 1200 x 1920 pikselin tarkkuus. Virkistystaajuus yltää 90 hertsiin. Tehoista vastaa Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Myös muistikorttipaikka löytyy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 7040 milliampeerituntia ja lataus tapahtuu erikseen ostettavalla 15 watin laturilla. Bluetooth 5.1 on tuettuna ja tabletissa on myös Dolby Atmos -viritykset. Takaosan kamera on 8 megapikselin tasoinen ja etuosan kameran tarkkuus on 5 megapikseliä.

Tabletin lisäksi pakkauksessa on iskunkestävä kotelo, 20W:n matkalaturi, tarroja ja liitua muistuttava kynä. Samsungin mukaan Galaxy Tab A9+ Kids Edition on saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä 299 euron hintaan.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung