SamsungYleinen

Samsung Galaxy Xcover 4S saapuu myyntiin Suomessa 299 euron hintaan

Samsung Galaxy Xcover 4S

Samsung julkaisi kesäkuun alkupuolella uuden kestävärakenteisen Galaxy Xcover 4S -älypuhelimen valikoiduilla Euroopan markkinoilla. Nyt uutuuspuhelin on saapumassa myös myyntiin Suomessa. Muun muassa Verkkokauppa.com ja Gigantti ovat ottaneet Galaxy Xcover 4S -puhelimen valikoimiinsa.

Hintaa puhelimella on Suomessa 299 euroa ja tarjolla on 3 + 32 gigatavun versio. Verkkokauppa.comin tietojen mukaan Galaxy Xcover 4S olisi lähetettävissä 6-11 päivän kuluttua ja Gigantti kertoo toimituksien alkavan 12. heinäkuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden Galaxy Xcover 4s -puhelimen etuosassa on kolme fyysistä navigointipainiketta sekä perinteinen 16:9-kuvasuhteen näyttö. Takaosassa on muovinen takakuori, yksi kamera sekä salamavalo. Xcover 4s -puhelimen näyttö on kooltaan 5 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytön tarkkuus on HD-tasoa, eli tarkkuutta on 1280 x 720 pikseliä. Tehoista puhelimessa vastaa Samsungin oma Exynos 7885 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on kolme gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa laite tarjoaa kohtuulliset 32 gigatavua, mutta sitä on mahdollista laajentaa muistikortin avustuksella.

Kameroiden osalta Samsung on tehnyt selvän päivityksen, sillä Galaxy Xcover 4s:ssä on 16 megapikselin pääkamera sekä 5 megapikselin etukamera. Samsungin tietojen mukaan puhelimessa on myös 2800 milliampeeritunnin irrotettava akku, USB-C-tyypin latausliitin sekä IP68-sertifikaatin mukainen pölyn- ja vedenkestävyys. Galaxy Xcover 4s -mallissa on lisäksi tuoreeltaan Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä.

Lähde: Verkkokauppa.com, Gigantti

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung