SamsungYleinen

Samsung julkaisee uudet huipputuotteensa tänään kello 17.00 – katso Unpacked 2021 -tilaisuutta täältä!

Samsung tulee julkaisemaan tänään 14. tammikuuta järjestettävässä Unpacked 2021 -tapahtumassa uudet huippuluokan älypuhelimensa. Samsungilta on yleisesti nähty uudet Galaxy S -malliston lippulaivapuhelimet vasta myöhemmin keväällä, mutta tänä vuonna on tehty poikkeus ja laitteet julkaistaan jo selvästi aikaisemmin. Unpacked 2021 -tilaisuus alkaa kello 17.00 Suomen aikaan, ja sitä on mahdollista katsoa suorana artikkelin alareunassa olevasta YouTube-upotuksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Unpacked 2021 -tilaisuudessa odotetaan nähtävän huhujen mukaan ainakin kolme älypuhelinta, jotka ovat Galaxy S21, Galaxy S21+ sekä Galaxy S21 Ultra. Kaikki puhelimet tulevat huhujen mukaan olemaan luonnollisesti huippuluokkaisia. Puhelimiin odotetaan Samsungin aikaisemmin tällä viikolla julkaisemaa Exynos 2100 -järjestelmäpiiriä, ja erityisesti Galaxy S21 Ultrassa nähtäneen suurimmat tekniset muutokset. Galaxy S21 Ultraan odotetaan 108 megapikselin neloiskameraa jopa 10x optisella zoomauksella sekä Galaxy Note -puhelimista tuttua S Pen -kynää.

Galaxy S21 -puhelimien ohella Samsungilta on huhuttu myös Galaxy Buds Pro -kuulokkeita sekä mahdollisesti muita uutuuslaitteita. Tilaisuuden pääpaino on kuitenkin tuoreet lippulaivapuhelimet. Julkaisutilaisuutta on mahdollista katsoa alapuolella olevasta upotuksesta tänään kello 17.00.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Samsung