SamsungYleinen

Samsung julkaisi Galaxy A12 Nacho -puhelimen – tarjoaa Exynos 850 -järjestelmäpiirin

Samsung on julkaissut uuden alemman hintapisteen älypuhelimen, joka kantaa nimeä Galaxy A12 Nacho. Kyseessä on pitkälti sama puhelin kuin jo markkinoilla oleva Galaxy A12, mutta Samsung on päättänyt vaihtaa ainakin järjestelmäpiirin. Galaxy A12 Nacho on esitelty Venäjän markkinoilla.

Uusi Galaxy A12 Nacho tarjoaa suuren 6,5 tuuman LCD-näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Kuten muidenkin Samsungin edullisien puhelimien tavoin, niin myös Galaxy A12 Nachon näyttö on Infinity-V-muotoiluun perustuva, eli siinä on 8 megapikselin etukameraa varten tehty loviratkaisu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista Galaxy A12 Nacho -puhelimessa on vastaamassa Samsungin itse kehittämä Exynos 850 -järjestelmäpiiri, joka on korvannut alkuperäisessä Galaxy A12 -mallissa nähdyn MediaTekin kehittämän Helio P35 -järjestelmäpiirin. Galaxy A12 Nacho tarjoaa myöskin 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Samsung on säästänyt myös muistikorttipaikan, jonka avulla saadaan jopa teratavu lisää tallennustilaa.

Puhelimen takaosassa on laatikkomainen neloiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Galaxy A12 Nacho on saanut myös kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 15 watin teholla. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11, jonka päällä hyrrää One UI 3.1 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung myy Galaxy A12 Nacho -puhelinta Venäjän markkinoilla kolmessa väriversiossa, jotka ovat sininen, musta ja punainen. Lähtöhinta puhelimella on 10 990 ruplaa, eli noin 127 euroa. Puhelimen julkaisusta Venäjän ulkopuolisilla markkinoilla ei ole mitään tietoa.

Lähde: Samsung Galaxy A12 Nacho -tuotesivu (venäjäksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung