Samsung

Samsung julkaisi: Galaxy Note 5 ja Galaxy S6 edge+

box4-nobleSumsung julkaisi tämän päiväisessä julkaisutilaisuudessa kaksi uutta Premium-muotoilulla varusteltua huippupuhelinta. Yhtiön uudet valttikortit ovat Galaxy Note 5 sekä Galaxy S6 edge+. Kummatkin puhelimet sisältävät suuren 5,7-tuuman kosketusnäytön, joka tarkoittaa sitä, että puhelimet lukeutuvat puhletti-kategoriaan. Toistaiseksi vain Galaxy S6 edge+ olisi tulossa Suomeen ja Galaxy Note 5:n myyntiin tulosta ei ole toistaiseksi mitään tietoa.

Samsung Galaxy S6 edge+

Galaxy S6 edge+ on rakenteeltaan täysin vastaava kuin yhtiön lippulaivapuhelin Galaxy S6 edge-malli. Erona näiden puhelimien välillä on, että Galaxy S6 edge+ on hieman suurempi ja uusi suurempi versio on saanut muutamia ominaisuusparannuksia. Uusi puhelin koostuu metallisista ja lasisista pinnoista, joka tekee laitteesta Premium-puhelimen. Vaikka Galaxy S6 edge+ ei nimensä mukaan lukeudu Samsungin tuttuun Note-mallistoon, niin kuitenkin Samsung kertoo puhelimen kuuluvan Note-kategoriaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Puhelimen lasiset ja metalliset pinnat sulautuvat saumattoman tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Galaxy S6 edge+ on osa Samsungin suurinäyttöisten älypuhelinten tuoteperhettä, jonka ensimmäinen tulokas, Galaxy Note, esiteltiin jo vuonna 2011.”

Samsung myös kehuu uuden puhelimen muotoilua ”kauniiksi” ja kertoo puhelimen sisältävän innovatiivisiä ominaisuuksia.

”Galaxy S6 edge+ -älypuhelimessa yhdistyvät kaunis muotoilu ja innovatiiviset ominaisuudet. Se sisältää parasta näyttöteknologiaa Samsungin kahdelta puolelta kaareutuvan näytön muodossa, edistyneen kameran, nopeat latausmahdollisuudet perinteisesti ja langattomasti sekä erittäin tehokkaan suorittimen. Kasvatettu 4 GB:n RAM-muisti varmistaa markkinoiden parhaan suoritustehon, joten käyttäjät voivat nauttia saumattomista moniajoista ja graafisesti raskaista peleistä ilman häiriöitä.”

Tekniset tiedot:

  • Mitat: 6.08″ x 2.98″ x 0.27″
  • Käyttöjärjestelmä: Android 5.1
  • Prosessori: 2.1GHz, 1.5GHz; Octa-Core
  • Muisti: 4GB RAM, 32/64/ GB tallennustilaa
  • Kamera: 16 Mp ja 5Mp
  • Akku: 3000 mAh
  • Näyttö: 5,7-tuumaa, Quad HD Super AMOLED

Galaxy S6 edge+ saapuu Suomessa kauppoihin 4. syyskuuta. 32 GB:n version suositushinta on 899 €, 64 GB:n version suositushinta 999 €.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung