SamsungYleinen

Samsung julkisti uuden edullisen Galaxy A03 Core -älypuhelimen – tarjoaa suuren akun ja Unisocin järjestelmäpiirin

Samsung on julkistanut uuden edullisemman hintapisteen Galaxy A03 Core -älypuhelimen, joka tarjoaa omassa kategoriassaan yllätyksettömiä ominaisuuksia.

Galaxy A03 Core -puhelimessa on suuri 6,5 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus sekä etukameraa varten tehty lovi. Tehoista on vastaamassa Unisocin kehittämä kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, jossa tehokkain ydin toimii 1,6 GHz:n taajuudella. Kyseessä saattaa hyvinkin olla Unisoc SC9863A -piiri, vaikka Samsung ei ole sitä itse vahvistanut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on laitettu 2 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tarvittaessa muistikorttipaikalla saa lisää tallennustilaa. Galaxy A03 Coren takaosassa on ainoastaan yksi kamera, joka on 8 megapikselin tasoinen. Etuosan selfiekameran tarkkuus yltää 5 megapikselin tasolle.

Akunkesto on kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 10 watin tehoisella laturilla. Puhelimessa on kerrottu olevan kaksi SIM-korttipaikkaa.

Väriversioita Galaxy A03 Core -puhelimesta on kaksi, jotka ovat musta ja sininen. Toistaiseksi tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja ei Samsung ole paljastanut.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung