SamsungYleinen

Samsung julkisti uudet Galaxy Tab A9- ja Galaxy Tab A9+ -tabletit

Samsung on julkistanut salaa uudet Galaxy Tab A9- ja Galaxy Tab A9+ -tabletit ilman mitään suurempia mainintoja. Aikaisemmin tällä viikolla Samsung esitteli jo Galaxy Tab S9 FE- ja Galaxy Tab S9 FE+ -tabletit, mutta nyt A-sarjassa mennään vielä edullisempaan hintapisteeseen.

Kyseessä on pehmeä lanseeraus, sillä Samsung ei ole vielä julkaissut kaikkia tarkkoja teknisiä tietoja. Laitteet on lisätty valittujen maiden virallisille sivuille, joista paljastuu ensimmäiset yksityiskohdat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab A9 -tabletissa on 8,7 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on 1340 x 800 pikselin tarkkuus. Laitteessa on tietojen mukaan myös MediaTekin kehittämä Helio G99 -järjestelmäpiiri.

RAM-muistia on 4 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 64 tai 128 gigatavu. Laitteessa on myös tuki muistikortille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab A9+ on nimensäkin mukaisesti parempi laite. Siinä on 11 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 1200 x 1920 pikselin tarkkuus. Tehoista vastaa Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, joten tarjolla on niin WI-Fi- kuin myös 5G-versiokin.

RAM-muistia on mukana 4 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavun verran. Muistikorttipaikka löytyy myös. Molemmat uutuustabletit tarjoavat Android 13 -käyttöjärjestelmän, jonka päällä hyrrää One UI 5.1 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti Samsung ei ole vielä paljastanut tarkkoja tietoja tablettien kameroista tai akuista.

Galaxy Tab A9 -tabletin LTE-version hinnaksi on mainittu 699 dirhamia, joka vastaa 180 euroa. Todennäköisesti Samsung tulee paljastamaan tarkempia yksityiskohtia sekä hinnoitteluja maakohtaisesti tulevina viikkoina.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung