SamsungYleinen

Samsungin odotetut Galaxy S22 -puhelimet julkaistaan kello 17.00 – täältä voit seurata tilaisuutta!

Pitkä odotus on vihdoin päättymässä! Samsung tulee julkaisemaan tänään kello 17.00 Suomen aikaan uudet Galaxy S22 -sarjan älypuhelimensa. Kyseessä ovat Samsungin tämän vuoden tärkeimmät puhelimet, joista on kuultu ja nähty lähes kaikki tiedot ennakkoon erilaisien vuotojen takia. Tilaisuudessa odotetaan myös Galaxy Tab S8 -sarjan tabletteja.

Vuotojen mukaan tilaisuudessa julkaistaan siis kolme uutta puhelinta, jotka ovat Galaxy S22, Galaxy S22+ sekä Galaxy S22 Ultra. Lisäksi vuodot ovat osanneet kertoa luvassa olevan kolme uutta tablettia, jotka ovat Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ sekä Galaxy Tab S8 Ultra. Tarkemmin laitteisiin voi vuotojen perusteella tutustua alapuolella olevien artikkelien kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Unpacked-tilaisuutta voi katsoa suorana lähetyksenä alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta. Tilaisuus alkaa kello 17.00 Suomen aikaan. Vaihtoehtoisesti kello 17.00 voi siirtyä suoraan SuomiMobiilin etusivulle ja katsoa laitteiden tiedot sieltä ilman tilaisuuden seuraamista. 

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Samsung