AppleYleinen

Shazam tukee nyt laitteiden välistä synkronointia iOS- ja iPadOS-käyttöjärjestelmissä

Shazam

Applen omistama musiikin tunnistamiseen tarkoitettu Shazam-sovellus tukee iOS 15 ja iPadOS 15-käyttöjärjestelmissä laitteiden välistä synkronointia, joka tarkoittaa sitä, että iPhonella tunnistettu biisi näkyy myös iPadin Shazam-sovelluksessa ja toisinpäin.

Synkronointi tuli MacRumors-sivuston mukaan saataville jo kesäkuun alussa iOS 16- ja iPadOS 16 -käyttöjärjestelmien kehittäjille tarkoitetun beetaversion mukana, mutta on sittemmin tullut saataville myös iOS 15- ja iPadOS 15-käyttäjille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple on rakentanut Shazamin iOS- ja iPadOS-käyttöjärjestelmiin sisään, eikä käyttäjä täten tarvitse erillistä sovellusta Shazamin käyttämiseen.

Shazamin saa iPhonen ja iPadin ohjauskeskukseen menemällä asetuksiin ja avaamalla sieltä kohdan ”ohjauskeskus”. Ensimmäisenä käyttäjä näkee tällä hetkellä käytössä olevat toiminnot. Näiden alapuolella on lista ohjauskeskukseen saatavista toiminnoista, joista myös Shazamin pitäisi löytyä. Tämän jälkeen Shazam toimii ohjauskeskuksen kautta, eli pyyhkäisemällä iPhonen oikeasta yläkulmasta alaspäin, josta kyseinen ohjauskeskus aukeaa.

Shazam on saatavilla myös Androidille.

Lähde: MacRumors

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple