SonyYleinen

Sony Xperia L4 saapui myyntiin Suomessa 199 euron hintaan

Sony Xperia L4

Sony on ilmoittanut, että yhtiön uusin ja edullisin Xperia L4 -älypuhelin on saapunut vihdoin myyntiin Suomessa. Uutuuspuhelin maksaa Suomessa 199 euroa ja se on tarjolla kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja sininen.

Uudessa Xperia L4 -puhelimessa näyttö on kooltaan 6,2 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytön tarkkuus yltää HD+ -tasolle ja siinä on Sonyn viime vuoden puhelimista tuttu 21:9-kuvasuhde. Näyttöön Sony on toteuttanut myös pisaramaisen loven, josta etukamera löytyy. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio P22 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Xperia L4 on varusteltuna myöskin muistikorttipaikalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Xperia L4:n takaosasta löytyy kolme kappaletta, joista pääkameran tarkkuus on 13 megapikseliä. Tämän lisäksi laitteessa on 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Etukameran tarkkuudeksi Sony on ilmoittanut 8 megapikseliä.

Muita puhelimen ominaisuuksia ovat 3,5 millimetrin kuulokeliitin, kyljestä löytyvä sormenjälkilukija sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä. Akunkestosta vastaa 3580 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata USB-C-tyypin latausliittimen kautta.

Xperia L4 -puhelimen edullisimmat hinnat ja kaikki jälleenmyyjät löytyvät kootusti Hintaseuranta.fi -palvelun kautta.

Lähde: Sonyn lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony