SpotifyYleinen

Spotify mahdollistaa nyt offline-kuuntelun Wear OS -älykelloilla – toimii myös Suomessa

Spotify on lisännyt omalle Wear OS -sovelluksellensa tuen vihdoin offline-kuuntelua varten. Spotify mahdollistaa nyt musiikin lataamisen kelloon ja musiikkia voi kuunnella ilman internet-yhteyttä esimerkiksi Bluetooth-kuulokkeiden kautta. Enää puhelinta ei siis tarvita.

Asiasta on kertonut muun muassa Android Central -sivusto, jonka mukaan ominaisuus on käytössä jo tietyissä Wear OS -älykelloissa Euroopassa sekä Yhdysvalloissa. Jotta ominaisuus toimii, pitää ladata tuorein Spotifyn Wear OS -sovellus Google Play -sovelluskaupasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kun tuorein sovellusversio on asennettu älykelloon, niin Spotifysta pitäisi löytyä Lataukset-välilehti. Jos haluaa ladata sisältöä, niin soittolista täytyy erikseen valita ja painaa ”lataa kelloon”. Ominaisuus saatiin toimimaan myös SuomiMobiilin testeissä Samsungin tuoreimpien Galaxy Watch 4 -älykellojen kanssa, joten toimintoa ei todennäköisesti ole rajoitettu ja toimii laajemminkin Suomessa.

On kuitenkin hyvä huomata, että offline-kuuntelua varten musiikin lataaminen vaatii Spotify Premium -tilauksen. Ominaisuus on hieman rajoitettu älykelloille, sillä käyttäjät pystyvät lataamaan vain soittolistoja tai podcasteja kelloihin, mutta yksittäisien kappaleiden lataaminen ei ole mahdollista.

Jos Spotifyn uusin versio ei ole vielä käytössä omassa Wear OS -älykellossasi, niin se on todennäköisesti tulossa tarjolle lähipäivien aikana.

Lähde: Android Central

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Spotify