SpotifyYleinen

Spotify osaa näyttää kappaleiden reaaliaikaiset sanoitukset nyt myös Suomessa

Spotify on vihdoin tuonut takaisin kappaleiden sanoitukset palveluunsa kaikille käyttäjille. Sanoitukset ovat käytössä niin ilmais- kuin premium-versioiden käyttäjillä. Ominaisuus on aikaisemminkin ollut palvelussa, mutta nyt se on tehnyt paluun.

Sanoitukset on toteutettu yhteistyössä Musixmatchin kanssa, jonka ansiosta sanoitukset on saatu yhteensä 8 miljoonaan kappaleeseen. Sanoitukset ovat olleet saatavilla valituilla markkinoilla, mutta nyt se maailmanlaajuisesti käytettävissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Spotify kertoo myös parantaneensa ominaisuutta entisestään, sillä se tarjoaa sanoituksien jakamisen sosiaalisessa mediassa ja se toimii kaikilla alustoilla. Sanoitukset ovat saatavilla siis Spotify-sovelluksessa käytti sitä iOS-, Android- tai Windows-laitteilla tai jopa pelikonsoleilla tai älytelevisioilla.

Samalla on kerrottu, että Spotify tulee poistamaan ”Behind the Lyrics” -ominaisuuden, joka tarjosi sanoituksia, mutta myös yksityiskohtia laulun kirjoituksen ja itse artistin takaa.

Jos sanoitukset ovat kappaleelle tarjolla, niin ne löytyvät yksinkertaisesti toistonäkymästä. Alapuolella on vielä ohjeet, miten ne löytyvät Spotifyn mobiilisovelluksesta.

  • Mene ”Nyt soi” -näkymään.
  • Kuuntelun aikana, pyyhkäise ylöspäin näytön alareunasta.
  • Nyt esillä ovat kappaleen sanoitukset, jotka liikkuvat reaaliajassa musiikin toistuessa.

Lähde: Spotify

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Spotify