HMDNokiaYleinen

Tässäkö on Gen Z -sukupolven kesän hittituote? Suomalaisvalmistaja julkisti Nokia 2660 Flip -puhelimen pinkissä ja vihreässä värissä

Nokia 2660 Flip -puhelimen uudet väriversiot.

Suomalainen HMD Global on julkistanut kaksi uutta väriversiota viime vuonna esitellystä Nokia 2660 Flip -puhelimesta. Kyseessä on peruspuhelin, joka on rakennettu simpukkapuhelimen muotoon. Lisäksi suomalaisvalmistaja pyrkii vastaamaan Gen Z -sukupolven kysyntään.

HMD Global on kertonut simpukkapuhelinmarkkinoiden kaksinkertaistuneen vuodesta 2021 vuoteen 2022, ja kasvulle odotetaan jatkoa tämän vuoden aikana. Yhdysvalloista peräisin olevan, Gen Z -sukupolven ja milleniaalien käynnistämän trendin ennustetaan kasvattavan näppäinpuhelinmarkkinoita viidellä prosentilla pelkästään Pohjois-Amerikassa seuraavan viiden vuoden aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valmistajan toteuttaman tutkimuksen mukaan 45 prosenttia suomalaisista on viettänyt joskus digitaalista detoxia, ja 71 prosenttia voisi harkita pitävänsä paussia. 15 prosenttia tutkimuksen vastaajista kertoo pitävänsä säännöllisin väliajoin taukoja älylaitteiden käytöstä.

”Kiinnostus Flip-puhelimia kohtaan on kasvanut, ja uskomme, että tämä kumpuaa halusta pitää taukoa jatkuvasta digitaalisesta virrasta – ilmoituksista, viesteistä ja muista häiriötekijöistä. Ihmiset haikailevat paluuta yksinkertaisempaan elämään, toivovat lisää kasvokkaista aikaa ja parempaa keskittymistä tärkeisiin asioihin. Siksi esittelemme uudistetun Nokia 2660 Flip -puhelimen vaaliaksemme aitoa läsnäoloa ja elämistä hetkessä”, kertoo HMD Globalin Suomen maajohtaja Kati Tammi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Globalin mukaan kirkasvärinen Nokia 2660 Flip -puhelin on muotoiltu kestäväksi ja kauniiksi. Uudet värit ovat pinkki Pop Pink sekä vihreä Lush Green. Aikaisemmin puhelin oli saatavilla kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen sekä punainen.

Nokia 2660 Flip -puhelimen uutuusvärit ovat saatavilla yksinoikeudella Gigantti-myymälöistä ja verkkokaupasta heinäkuusta alkaen. Suositushinta laitteelle on 89 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 2660 Flip -puhelimessa on sisäpuolella 2,8 tuuman kokoinen QVGA-näyttöpaneeli ja ulkopuolella on 1,77 tuuman kokoinen QQVGA-näyttö. Tehoista on vastaamassa Unisoc T107 -järjestelmäpiiri, jossa on tuki 4G-yhteyksille. Puhelimessa on 48 megatavua RAM-muistia sekä 128 megatavua sisäistä tallennustilaa. Muistikorttipaikan avulla tallennustilaa voidaan saada 32 gigatavua lisää.

Nokia 2660 Flipin takaosaan on saatu yksi kamera, jonka tarkkuus on VGA-tasolla. Kameran rinnalla on myös salamavalo. Akunkesto on 1450 milliampeeritunnin akun varassa, jonka käyttäjät voivat myös itse irrottaa. Puhelimeen on tuotu myös micro-USB-liitin, kuulokeliitin sekä Bluetooth 4.2 -yhteys. Käyttöjärjestelmänä on Series S30+, joka on tuttu lukuisista Nokia-peruspuhelimista. HMD Globalin mukaan laitteessa on myös VoLTE-tuki, sisäänrakennettu MP3-toistin sekä FM-radio.

Lähde: HMD Globalin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD