AndroidXiaomiYleinen

Supersuositun kiinalaisen Xiaomin tuotteet nyt myynnissä myös Suomessa

Xiaomi-challenge-iPhone-6-Plus-with-larger-Xiaomi-Note-photos-1Kiinalainen Xiaomi on ollut viime vuosina laajasti esillä laadukkaiden ja edullisten puhelimien valmistajana. Xiaomi on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Kiinan markkinoiden suurimpana valmistajana. Xiaomi toimitti viime vuonna yli 70 miljoonaa älypuhelinta, joka on erinomainen saavutus vuonna 2010 perustetulle yritykselle. Xiaomin tuotteiden saatavuus Euroopassa on ollut varsin heikkoa, mutta nyt suurin osa tuotteista on saatavilla helposti myös Pohjoismaissa.

Ruotsalainen HS Security Ab on tehnyt sopimuksen Xiaomin tuotteiden myymisestä Pohjoismaissa ja toimii Xiaomi Suomi, Xiaomi North, Xiaomi Sverige sekä Xiaomi Norge nimillä kiinalaisen Xiaomin suostumuksella sekä tuella. Suomeen Xiaomin tuotteet voi tilata Xiaomi Suomi verkkokaupasta ja Suomessa myyntiä/markkinointia hoitaa JJ Tele & Sales Service Ky.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Suomi on avannut keväällä oman verkkokaupan Suomessa, jonka tuotevalikoimasta löytyvät Xiaomin puhelimet, tabletit, aktiivisuusrannekkeet, kamerat sekä muut yhtiön älykkäät laitteet.

Xiaomi Suomi myy tuotteita suoraan kuluttajille sekä jälleenmyyjille. Yhtiö myöntää, että toiminnassa on vielä puutteita muun muassa lokalisoinneissa ja tukipalveluissa, joiden kehittämisen parissa työskennellään.

Xiaomin puhelimien saatavuus Suomessa on siis helpottunut huomattavasti. Huomioitavaa kuitenkin on, että Xiaomin puhelimissa käytettävä MIUI-käyttöliittymä ei vielä tue tällä hetkellä suomen kieltä, mutta käännöstä työstetään jatkuvasti. Voit vierailla Xiaomi Suomi verkkokaupassa osoitteessa www.xiaomi-mi.net.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android