HuaweiYleinen

Taittuvanäyttöisen Huawei Mate X -puhelimen julkaisu viivästyy jälleen

Huawei Mate X

Techradar-uutissivusto on kertonut tänään, että helmikuussa esitelty taittuvanäyttöinen Huawei Mate X viivästyy jälleen, eikä sitä tuoda markkinoille syyskuussa, kuten aikaisemmin odotettiin. Tieto on peräisin lehdistötilaisuudesta, jonka Huawei on järjestänyt tänään pääkonttorillaan Kiinassa.

Huawein mukaan Mate X tulee markkinoille kuitenkin ennen vuoden loppua, mutta syytä viivästymiselle ei tiedetä. Viivästymisen seurauksena Samsungin taittuvanäyttöinen Galaxy Fold saattaa olla ensimmäinen markkinoille tuotava taittuva älypuhelin. Samsung on virallisesti kertonut, että myöskin viivästynyt Galaxy Fold olisi valmis julkaistavaksi syyskuun aikana valikoiduilla markkina-alueilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Techradar on saanut tänään myös mielenkiintoisen tiedon, jonka mukaan seuraavassa Mate X -puhelimessa voisi olla enemmän näyttöjä ja sen odotetaan tulevan markkinoille heti ensi vuonna. Valitettavasti tulevasta Mate X -mallista ei ole tarkempia tietoja.

Nykyisen Mate X -mallin julkaisu siirtynee todennäköisesti marraskuuhun, sillä Huawei haluaa saada puhelimen myyntiin ennen Kiinan uutta vuotta, joka on tammikuun lopussa.

Lähde: Techradar.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei