AndroidHMDNokiaYleinen

Tällaisia lisälaitteita HMD Global tarjoaa uusille Nokia-älypuhelimille

HMD Globalin kehittämät uudet Nokia-älypuhelimet ovat rantautuneet myyntiin Suomessa ja osa on saattanut puhelimen saada jo käsiinsä, vaikka HMD Globalilla on suuria toimitusvaikeuksia puhelimien kanssa. Puhelimet julkaistiin jo helmikuussa, jolloin kerrottiin tarjolle tulevan myös liuta uusia lisätarvikkeita.

Lisätarvikkeet ovat monille käyttäjille tarpeellisia ja nyt HMD Global on tuonut Suomessakin myyntiin muutamia suojakuoria ja latureita Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 -malleille. Uusia lisälaitteita voi tilata esimerkiksi Verkkokauppa.comista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Slim Crystal ‐suojakuoret

Kaikille kolmelle älypuhelimelle on tarjolla mallikohtaiset läpinäkyvät Slim Crystal ‐suojakuoret, jotka maksavat noin 10 euroa. Tarjolla on myös Nokia Slim Flip Case ‐suojakoteloita useissa eri väreissä. Kaikille puhelinmalleille kuoret ovat saatavilla väreissä musta, sininen ja kuparinruskea. Kyseiset suojakotelot maksavat noin 15 euroa.

Nokia Slim Flip Case -suojakotelot

HMD Global listaa omilla sivuillansa myös Protective case -suojakuoria sekä erilaisia kuulokkeita, mutta nämä eivät ainakaan vielä ole saatavilla Suomessa. Myyntiin on kuitenkin tuotu kaksi autolaturia. Nokia DC-801 -autolaturi tukee Qualcommin 3.0 -pikalatausta, jota esimerkiksi Nokia 5 ja Nokia 6 tukevat. Nokia DC-301 -autolaturi ei taasen tue mitään pikalatausta ja tarjoaakin vain normaalit latausnopeudet.

Nokia-autolaturit

Uusien Nokia-älypuhelimien julkaisun yhteydessä HMD Global lupasi tuoda saataville lisälaitteita, jotka edustavat ikonista muotoilufilosofiaa. Nokia-lisälaitevalikoimaan kuuluu erilaisia kuulokkeita, kannettavia Bluetooth-kaiuttimia, autolatureita, suojakoteloita ja näytönsuojia. Nyt Suomessakin myyntiin saapuneet suojakuoret ja autolaturit ovat esimaistiaisia näistä lisälaitteista.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Voikohan HDM Globalin puhelimia ladata langattomasti.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android