OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlus 12! Viralliset tuotekuvat kolmessa väriversiossa paljastettiin ennen 5.12. tapahtuvaa julkaisua

OnePlus 12

OnePlus on tänään vahvistanut, että OnePlus 12 -puhelin esitellään Kiinassa 5. joulukuuta. OnePlus kertoi jo aikaisemmin järjestävänsä kyseisenä päivänä 10-vuotistapahtuman, mutta vielä tuolloin OnePlus 12:n julkaisua samaan aikaan ei suoraan vahvistettu. Tänään OnePlus on jakanut myös ensimmäisiä virallisia tuotekuvia tulevasta puhelimesta.

Uutuuspuhelimen kamerassa kerrotaan olevan ”Time Design”, joka on saanut inspiraation huippuluokan luksuskelloista. Julkaistulla videolla nähdään selvästi puhelimen kamera-alue, laitteen takaosan toteutus sekä kaartuva näyttö. Lisäksi puhelimesta on kolme väriversiota, jotka ovat valkoinen vihreä sekä kivimusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kamera-alueessa nähdään kolme kamerasensoria, jotka ovat pääkamera, ultralaajakulmakamera sekä periskooppikamera. Yhdessä ympyrässä on nähtävästi muita sensoreita, kuten valolämpötila-anturi. Kamera-alueessa on Hasselblad-logo sekä tietoja kameroiden linsseistä. Pääkamerassa on f/1.6-aukko ja 23 mm polttoväli. Ultralaajakulmakamerassa on f/2.2-aukko sekä 14 mm polttoväli. Lisäksi periskooppikamerassa on f/2.6-aukko sekä 70 mm polttoväli. Kamera-alueen yläpuolella nähdään LED-salamavalo.

Video vahvistaa OnePlus 12 -puhelimen saavan Alert Slider -tilakytkimen sekä kaartuvan näytön, jossa on yhtä etukameraa varten tehty reikä. OnePlussan mukaan kaikissa väriverisoissa on hieman erilainen viimeistely. Valkoisessa on uuden sukupolven keraaminen lasitekniikka, vihreässä värissä on smaragdilasitekniikka sekä mustassa on silkkilasiteknologia. Kaikki värit ovat nähtävästi mattapintaisia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 12 -puhelimen muutamia teknisiä yksityiskohtia on jo vahvistettu OnePlussan toimesta. Puhelin on saamassa Qualcommin uusimman Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiirin sekä BOE X1 OLED -näyttöpaneelin. Näytössä on kerrottu olevan 2600 nitin kirkkaus sekä 2K-tarkkuus.

Kameroihin OnePlus on panostanut jälleen vahvasti Hasselbladin kanssa. OnePlus 12 on saamassa 64 megapikselin tasoisen periskooppikameran. Lisäksi pääkamera tulee perustumaan 50 megapikselin tasoiseen Sony LYT-T808 -sensoriin, joka on 1/1.4 tuuman kokoinen. Ultralaajakulmakameran tarkkuus on 48 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoja OnePlus 12 -puhelimesta voi lukea aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

OnePlus 12 -puhelinta odotetaan julkaistavaksi globaalisti vuoden 2024 alussa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus