OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlus 12 – Joko vihdoin periskooppikamera myös OnePlussalle?

OnePlus 12 / Kuva: OnLeaks

OnePlus 12 -puhelinta on odotettu julkaistavaksi Kiinan markkinoille vielä vuoden lopulla ja globaaleille markkinoille mahdollisesti vuoden 2024 alussa. Nyt nettiin on vuodettu CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia julkaisemattomasta puhelimesta vuotajan OnLeaksin toimesta.

Kuvien perusteella OnePlus 12 jatkaisi tuttua muotokieltä, joka nähtiin myös OnePlus 11 -puhelimessa. Takaosassa nähdään pyörä vasempaan yläkulmaan sijoitettu kamera-alue, joka yhdistyy laitteen metallikehykseen. Kamera-alueessa on kolme kamerasensoria, joista mielenkiintoisin on periskooppikamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 12 / Kuva: OnLeaks

OnePlussan puhelimissa ei ole aikaisemmin nähty periskooppikameraa, vaikka sellaista on useaan kertaan huhuiltu. Periskooppikameran rinnalla on oletettavasti pääkamera sekä ultralaajakulmakamera. Kameroiden välissä on myös Hasselblad-logo. LED-salamavalo on kameroiden yläpuolella.

Muilta osin muotoiluun ei ole tulossa merkittäviä uudistuksia. Oikeassa reunassa on esillä Alert Slider- tilakytkin sekä virtapainike. Vasemmassa reunassa on ainoastaan äänenvoimakkuuspainikkeet. OnePlus 12:n alareunassa on esillä kaiutin, USB-C-liitin sekä SIM-korttitelakka. Yläreunassa on kaiutinreikä sekä mikrofoni. Puhelimen näyttö on kaartuva ja siinä on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 12 / Kuva: OnLeaks

Tietojen mukaan OnePlus 12 tarjoisisi 6,7 tuuman kokoisen kaartuvan näyttöpaneelin, jossa on QHD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastannee Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, jota odotetaan julkaistavaksi lokakuussa. Aikaisemmat huhut ovat povanneet myös 5000 milliampeeritunnin akkua sekä 100 tai 150 watin tehoista langallista pikalatausta.

Huhujen mukaan OnePlus 12 tarjoaa 50 megapikselin tasoiset pää- ja ultralaajakulmakamerat sekä 64 megapikselin tasoisen periskooppikameran. Etuosan kameran odotetaan olevan 32 megapikselin tasoinen.

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus