SamsungYleinen

Tältä näyttävät Samsung Galaxy Tab S9 FE sekä Galaxy Tab S9 FE+ – Myös teknisistä ominaisuuksista paljastuksia

Galaxy Tab S9 FE+ / Kuva: OnLeaks

Huhujen mukaan Samsung valmistelee uusia Galaxy Tab S9 FE -sarjan tabletteja julkaistavaksi myöhemmin tänä vuonna. Tabletit tuskin tullaan näkemään heinäkuun lopulla yhdessä huipputason Galaxy Tab S9, Tab S9+ sekä Tab S9 Ultra -tablettien kanssa, vaan FE-mallit voitaisiin nähdä yhdessä Galaxy S23 FE -puhelimen rinnalla.

OnLeaks on tuttuun tyyliinsä vuotanut CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia Galaxy Tab S9 FE- ja Galaxy Tab S9 FE+ -tableteista hyvissä ajoin ennen julkaisua. Kuvien perusteella tabletit ovat muotoilultaan tuttua Samsungia, eikä yllätyksiä ole luvassa. Samsung tarjonnee metallisen rungon, joka on ohut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab S9 FE+ -tabletissa odotetaan olevan Exynos 1380 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia. Tabletin näyttö on kooltaan 12,4 tuumaa ja mukana on kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija. Takaosassa on esillä kaksi kamerasensoria.

Mallinnuskuvien perusteella tabletin mitat olisivat 285,4 x 185,4 x 6,54 millimetriä. Odotettavasti tulossa on ainakin neljä väriversiota, jotka olivat harmaa, vaaleanvihreä, vaaleanpunainen sekä hopea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab S9 FE / Kuva: OnLeaks

Galaxy Tab S9 FE tulee olemaan karsitumpi versio. Siinä odotetaan olevan sama Exynos 1380 -järjestelmäpiiri, kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, kaksi kaiutinta sekä yksi kamera takaosassa. Tabletin näyttö olisi pienempi 10,9 tuumaa.

Mitoiksi on odotettu 254,3 x 165,8 x 6,7 millimetriä. Muotoilu on yleisesti samanlainen kuin isovelimallissa, mutta toistaiseksi näytön koon ja kameroiden määrän osalta muita eroavaisuuksia ei ole tiedossa.

Galaxy Tab S9 FE -sarjan tablettien julkaisua odotetaan syksyllä.

Lähde: Mediapeanut.com, Wolfoftablet.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung