Black FridayYleinen

Tässä ovat Gigantin ja Powerin parhaat Black Friday -puhelintarjoukset

Gigantti ja Power ovat tänään torstaina kello 21.00 julkaisseet omat Black Friday -tarjouksensa. Gigantin tarjouslehdestä löytyy jopa 99 sivua erilaisia edullisia tuotteita kun taasen Powerilla tarjoukset on nähtävissä heidän verkkokaupasta. Powerilla mobiili- ja fitness -tuotteita on yhteensä 70 kappaletta alennuksessa. Olemme tässä artikkelissa listanneet Gigantin ja Powerin parhaat Black Friday -puhelintarjoukset.

Gigantilla alennuksessa on lukuisia puhelimia, joita löytyy niin Nokialta, Applelta, Samsungilta kuin Huaweiltakin. Mainittavin tarjous on kuitenkin Sony Xperia XZ3 -puhelimesta, joka maksaa vain 479 euroa normaalin 799 euron sijasta. Gigantin Black Friday tarjoukset ovat voimassa netissä kello 21 alkaen sekä myymälöissä perjantaina kello 06 alkaen.  Alla listattuna muutama varteenotettava tarjous:

Powerilla on hieman vähemmän mainittavia puhelintarjouksia, mutta listalta löytyy kuitenkin joitakin varsin mielenkiintoisia tarjouksia. Varmasti mielenkiintoisin tarjous on Honor Play -älypuhelin, jossa on varsin vaikuttavaa tekniikkaa. Puhelin maksaa 249 euroa normaalin 349 euron sijaan. Powerilla alennettujen tuotteiden myynti on alkanut verkossa torstaina kello 21, mutta myymälöissä myynti alkaa vasta perjantaina kello 07 aamulla. Alla on muutama mainitsemisen arvoinen tarjous:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday