SamsungYleinen

Tässä ovat Samsung Galaxy Z Fold 5- ja Galaxy Z Flip 5 -puhelimien erikoisvärit – Saatavilla vain Samsungin omasta verkkokaupasta

Galaxy Z Flip 5:n erikoisvärit.

Samsung esitteli tänään uudet Galaxy Z Fold 5- ja Galaxy Z Flip 5 -puhelimet globaalisti. Puhelimista julkaistiin melko perinteisiä väriversioita laajasti myyntiin, mutta tuttuun Samsungin tapaan puhelimet ovat saaneet myös erikoisvärejä.

Yleisesti Galaxy Z Fold 5 julkaistiin kolmessa päävärissä, jotka ovat sininen, beige sekä musta. Samsungin omasta verkkokaupasta puhelinta myydään myös kahdessa muussa väriversiossa, jotka ovat harmaa sekä tummansininen. Molemmissa erikoisversioissa on musta alumiinikehys, mutta takapinta on ainoastaan harmaa tai tummansininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vastaavasti Galaxy Z Flip 5 julkaistiin laajasti myynti neljässä väriversiossa, jotka ovat limenvihreä, harmaa, violetti sekä beige. Erikoisvärejäkin löytyy neljä kappaletta, jotka ovat vaaleanharmaa, tummansininen, tummanvihreä sekä keltainen. Myös näissä väreissä kehys on musta ja vain takaosa on eri värinen.

Erikoisvärit eivät ole millään tasolla harvinaisia Samsungilta, sillä vastaavaa strategiaa yhtiö on käyttänyt aikaisemminkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin mukaan verkkokaupan kautta tilatut erikoisväriversiot vaativat erikoistuotantoa. Samsungin oman verkkokaupan kautta tilattaessa erikoisvärejä näyttää saavan heti toimituksien alkaessa. Erikoisvärit ovat saatavilla kaikista muistiversioista, joten ne eivät rajoitu vain tiettyihin malleihin. Myös hinnat ovat samat, eli Galaxy Z Fold 5:n hinnat alkavat 1979 eurosta ja vastaavasti Galaxy Z Flip 5:n hinnat alkavat 1249 eurosta.

Tarkemmat tiedot Galaxy Z Fold 5 -puhelimesta voi lukea erillistä artikkelistamme tämän linkin takaa sekä Galaxy Z Flip 5 -puhelimesta vastaavasti tämän linkin takaa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung