AppleYleinen

Tesla Cybertruckin muotoiluun pohjautuva iPhone 11 Pro julki – katso video!

Venäjältä kotoisin oleva luksustuotteistaan tunnettu Caviar on esitellyt tällä kertaa uuden muokatun iPhone 11 Pro -puhelimen, jonka design on saanut inspiraationsa Tesla Cybertruck -autosta. Caviar on suunnitellut puhelimelle täysin uuden rakenteen, mutta sisältä löytyy edelleen tuttu Apple iPhone 11 Pro -puhelin.

Caviar on käyttänyt puhelimen designissa titaania, joka suojaa ulkoisilta iskuilta. iPhone 11 Pron takakansi, reunat ja jopa näyttö on piilotettu metallin alapuolelle. Titaanirungossa on samoja geometrisia piirteitä kuin Testa Cybertruck -autossa. Lisäksi titaanirunkoa voidaan hyödyntää myös puhelimen telineenä esimerkiksi videopuheluiden aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään halpa iPhone 11 Pro, vaikka kyseessä onkin 64 gigatavun versio. Hintaa erikoisversiolla on huimat 5265 dollaria ja laitteita on saatavilla vain erittäin rajoitettu 99 kappaleen erä. Caviar tarjoaa verkkokaupassaan Cybertruck-versiota iPhone 11 Pro- ja iPhone 11 Pro Max -puhelimista 64, 256 ja 512 gigatavun versioina. Caviarin julkaiseman videon iPhone 11 Pro Cybertruck -versiosta voi katsoa alapuolelta.

Lähde: Caviarin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple