HMDNokiaYleinen

The Verge: HMD Global julkaisee uuden Nokia-huippupuhelimen 16. elokuuta

Evan Blassin julkaisema kuva Nokia 8 -puhelimesta

HMD Globalin on odotettu jo pitkään esittelevän ensimmäisen Nokia-huippupuhelimen. Viime aikoina on huhuttu Nokia 8 -puhelimesta, joka on tekniikkansa osalta huippuluokkaa ja se on ensimmäinen uuden ajan ZEISS-logolla varusteltu Nokia-puhelin.

Nyt kuitenkin The Verge uutisoi, että HMD Global on aloittanut lähettämään kansainväliselle medialle kutsuja julkaisutilaisuuteen, joka järjestetään 16. elokuuta Lontoossa. Todennäköisesti HMD Global julkaisee Nokia 8 -puhelimen, mutta ei ole myöskään poissuljettua, etteikö nähtäisi myös muitakin uusia puhelimia. Huhuissa on tänä vuonna puhuttu muun muassa Nokia 2 ja Nokia 7 -puhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 8 -puhelimeen odotetaan Qualcommin uusinta Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä sekä 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia. Laitteen näytöksi kerrotaan 5,3 tuumaa, jonka tarkkuus on 1440 x 2560 pikseliä. Sisäistä tallennustilaa laitteeseen odotetaan vähintään 64 gigatavua. Nokia 8:ssa on myös kaksoiskamera, joka rakentuu kahdesta 13 megapikselin kennosta, joista toinen on mustavalkoinen. Puhelimessa on myös USB-C -latausliitin sekä 3,5 mm kuulokeliitin.

Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD