AndroidGoogleLGYleinen

Tuttu vuotaja Evan Blass paljasti kuvan LG:n tulevasta älykellosta

LG tulee huhujen mukaan julkaisemaan uudet älykellonsa ensi kuun alussa 9. helmikuuta yhdessä Googlen kanssa. Nyt vuodoistaan tunnettu aikaisemmin @evleaks -nimeä käyttänyt Evan Blass on julkaissut vain muutamaa viikkoa ennen virallista julkaisua kuvan toisesta tulevasta älykellosta. Kuvassa esiintyy LG Watch Style hopeana ja ruusukultaisena.

Huhuttu LG Watch Style /Kuva: Evan Blass

Huhuissa odotetaan myös urheilullisempaa LG Watch Sport -mallia, mutta tästä Blass ei toistaiseksi ole julkaissut kuvia. Molempien uusien kellojen tekniset tiedot ovat kuitenkin jo hyvin tiedossa useiden vuotojen takia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG Watch Stylessä on pienempi 1,2 tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 360 x 360 pikseliä. Kellossa on myös 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 512 megatavua RAM-muistia. Siinä kerrotaan olevan myös 240 milliampeeritunnin akku sekä Wi-Fi- että Bluetooth-yhteydet. Suurempi LG Watch Sport eroaa merkittävästi Style-mallista, sillä siitä löytyy 1,38 tuuman 480 x 480 pikselin näyttö, 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 768 megatavua RAM-muistia. Kellon erikoisuuksia ovat muun muassa 3G- ja LTE-yhteydet, sykemittari, GPS-paikannus, NFC ja suurempi 430 milliampeeritunnin akku. Molemmat kellot ovat huhujen perusteella myös varusteltu veden- ja pölynkestävyydellä. LG Watch Sport tulee saataville titaanin ja tumman sinisinä värivaihtoehtoina, kun taas LG Watch Style titaanisena, hopeana ja ruusukultaisena.

Uudet älykellot tullaan siis julkaisemaan 9. helmikuuta yhdessä Googlen uuden Android Wear 2.0 -alustan kanssa. Älykellojen hintojen on kerrottu alkavan Yhdysvalloissa 249 dollarista.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android