AndroidHMDNokiaYleinen

Uuden Nokia 1 -puhelimen myynti alkoi Suomessa

HMD Global on aloittanut Suomessa uuden Nokia 1 -puhelimen myynnin 1. kesäkuuta. Nokia 1 on kaikista halvin uutuus-Nokia, jossa hyödynnetään Android Go -käyttöjärjestelmää.

”Nokia 1 on monipuolinen ja edullinen älypuhelin sekä käytössä erittäin kestävä. Nokia 1 on suunniteltu sujuvaksi ja responsiiviseksi käyttää. Se tarjoaa pääsyn Google Play™ -kaupan kattavaan valikoimaan, josta löytyvät kaikki suosikkisovellukset WhatsAppista, Facebookista ja Instagramista mobiilipankkisovelluksiin. Sovelluskaupasta voi ladata myös erityisesti Android Oreon Go-versioon optimoituja sovelluksia”, sanoo HMD Globalin Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ikoninen kaareva muotoilu – ’Nokia-hymy’ – on nyt tuoreessa paketissa. Nokia 1:n ulkomuotoa voi kätevästi muuttaa Xpress-on-kuorilla, jotka hehkuvat useissa väreissä. Kuoria vaihtamalla tyyli muuttuu sekunneissa. Vaihtokuoret on rakennettu samalla tarkkuudella ja panostuksella yksityiskohtiin kuin puhelimen alkuperäinen kuori. Xpress -polykarbonaattikuoret on suunniteltu kestämään myös arjen kolhuja.

Uudessa Nokia 1 -älypuhelimessa on Android Oreo 8.1 (Go Edition) -käyttöliittymä. Se on suunniteltu laitteille, joissa on 1GB RAM- tai sitä pienempi muisti. Käyttöliittymän ansiosta sovelluksia voi käyttää ilman viiveitä. Lisäksi valmiiksi asennetut sovellukset käyttävät vähemmän tallennustilaa ja dataa, minkä ansiosta puhelimeen mahtuu enemmän kuvia ja sovelluksia.

Puhdasta Androidia käyttävän Nokia 1-älypuhelinten käyttöliittymää ei ole tarpeettomasti muokattu eikä siinä ole akkua kuluttavia ja puhelinta hidastavia taustaprosesseja. Puhelimessa on vain vähän esiasennettuja sovelluksia, joten käytössä on enemmän tallennustilaa. Lisäksi viimeisimmät innovaatiot auttavat pysymään aina kehityksen kärjessä.

Nokia 1 -älypuhelimessa on 5 megapikselin LED-salamalla varustettu takakamera ja 2 megapikselin etukamera, jolla voi ottaa hienoja selfieitä ja soittaa videopuheluita. Puhelimessa on myös mahdollisuus vaihtaa SIM-korttia, sillä puhelimessa on kaksoiskorttipaikka. MicroSD-korttipaikka tarjoaa puhelimen käyttäjälle jopa 128 Gt:a lisätallennustilaa.

Nokia 1 on saatavilla lämpimän punaisena ja tummansinisenä. Puhelimen suositeltu vähittäismyyntihinta on 99 euroa. Xpress-on-kuoret myydään erikseen. Niiden suositeltu vähimmäishintä on 9,90 euroa, ja kuorien värit ovat vaaleansininen, harmaa, keltainen ja vaaleanpunainen.

Lähde: HMD Globalin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android