AndroidSamsungYleinen

Uusi Samsung Galaxy J5 (2017) saapuu Suomeen kesä-heinäkuun taitteessa 269 euron hintaan

Samsung on esitellyt uuden Galaxy J5 (2017) -älypuhelimen. Uutuus on seuraaja viime vuoden samannimiselle puhelimelle, joka on yksi Suomen myydyimmistä puhelimista. Galaxy J5:ssä on premium-tuntumalla ja pyöristetyillä reunoilla varustettu metallirunko ja monia muita parannuksia verrattuna viime vuoden versioon.

Puhelimessa on 5,2 tuuman HD Super AMOLED -näyttö, kahdeksanytiminen suoritin ja 2 gigatavua RAM-muistia. Työkäyttäjien ja paljon reissaavien iloksi uudessa J5:ssä on paikka kahdelle SIM-kortille sekä muistikortille. Puhelimessa on 16 gigatavua tallennustilaa, jota voi laajentaa peräti 256 gigatavun microSD-kortilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

J5:ssa on monipuolisilla selfie-toiminnoilla varustettu kamerasovellus, minkä lisäksi siinä on 13 megapikselin etukamera sekä LED-salamalla varustettu 13 megapikselin takakamera. Erityisesti jälkimmäinen auttaa käyttäjiä nappaamaan selkeitä ja teräviä kuvia myös hämärissä olosuhteissa. Kameraparannusten lisäksi J5 on päivitetty vuodelle 2017 sormenjälkitunnistimella. Puhelin on myös suojattu Samsung Knox -mobiilitietoturvalla, jonka ansiosta puhelimesi sisältö pysyy mahdollisimman hyvin suojattuna.

”Galaxy J5 -puhelimet ovat hallinneet operaattoreiden myyntitilastojen kärkeä jo kolmatta vuotta Suomessa. Uskomme vahvasti, että uusi Galaxy J5 jatkaa tätä trendiä. Puhelimen paranneltu ja näyttävä muotoilu, laadukkaat kamerat ja korkea suorituskyky viehättävät sekä vanhoja että uusia asiakkaitamme, jotka etsivät kaunista ja tehokasta älypuhelinta, toteaa Samsungin Head of IM & Telecom Antti Holopainen.”

Galaxy J5:n myynti alkaa Suomessa kesä-heinäkuun taitteessa kolmena värivaihtoehtona: musta, kulta ja sinihopea. Puhelimen suositushinta on 269 euroa.

Samsung Galaxy J5 (2017):n tärkeimmät tiedot:

  • Suoritin: Joshua (Octa Core A53 1.6GHz)
  • Näyttö: 5.2” HD Super AMOLED
  • Muisti: 2 Gt RAM / 16 Gt ROM
  • Kamera: 13 MP pääkamera ja 13 megapikselin etukamera
  • Akku: 3000 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android Nougat
  • Mitat: 146.3 x 71.3 x 7.9 mm
  • Hinta: 269 euroa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android