ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: MobilePay on lukijoiden suosikki

SuomiMobiilin lukijat suosivat MobilePay-palvelua.

Tuoreimmassa viikkokysymyksessä katsottiin mitä Suomessa tarjolla olevia mobiilimaksupalveluita lukijat käyttävät. Äänestyksessä mukana olivat neljä merkittävintä palvelua: Apple Pay, Google Pay, Pivo sekä MobilePay.

Viikkokysymys keräsi mukavat 184 ääntä ja äänestyksestä saatiin yksi selvä lukijoiden suosima mobiilimaksupalvelu. Peräti 48 ääntä meni MobilePaylle, eli 26,09 prosenttia kaikista annetuista äänistä. MobilePay on Danske Bankin kehittämä palvelu. Toiselle sijalle viikkokysymyksessä päätyi Osuuspankin Pivo ja kolmanneksi taasen Apple Pay. Viimeisimmäksi jäi Suomen tuorein tulokas, eli Google Pay, joka toimii Android-laitteilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänestyksessä oli mahdollisuus valita vaihtoehto ”en maksa puhelimella”, joka sai selvästi eniten ääniä. Ääniä tämä keräsi 65 kappaletta, joka on 35,33 prosenttia kaikista äänistä. Mobiilimaksaminen ei ole siis toistaiseksi tavoittanut tai innostanut kaikkia käyttäjiä, joka on myöskin täysin ymmärrettävää. Tuloksessa yksi mielenkiintoinen seikka on myös Applen ja Googlen palveluiden sijoitukset, joka on osoitus, ettei nämä palvelut ole kovin toimivia toistaiseksi Suomessa, varsinkin suppeasti tuettujen pankkien takia.

Alapuolella on vielä kaikki tuoreimman viikkokysymyksen tulokset.

Mitä mobiilimaksupalvelua käytät?

En maksa puhelimella
35.33%
MobilePay
26.09%
Pivo
14.67%
Apple Pay
12.50%
Google Pay
11.41%

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys