ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Käytätkö langallisia vai langattomia kuulokkeita?

Langattomat vai langalliset kuulokkeet?

Tällä kertaa viikkokysymys julkaistaan poikkeuksellisesti lauantaina ja äänestysaikaa on hieman vähemmän. Äänestyksen tulokset julkaistaan sunnuntai-iltana. Viikkokysymyksessä katsotaan käyttävätkö SuomiMobiilin lukijat mieluummin langallisia vai langattomia kuulokkeita.

Vielä pari vuotta sitten perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin oli oletusominaisuus kaikissa puhelimissa, mutta nykyisin useat valmistajat ovat luopuneet siitä varsinkin huippupuhelimissaan. Kuulokeliittimestä luopumiseen on muutamia syitä, joista tärkein on varmasti langattomien kuulokkeiden kehittyminen sekä yleistyminen. Muutamat valmistajat ovat perustelleet kuulokeliittimestä luopumista myöskin vedenkestävyyden parantumisella sekä akun viemän tilan takia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edelleenkin on kuitenkin käyttäjiä, jotka vannovat suuresti langallisiin kuulokkeisiin äänenlaadun takia, sillä langattomat kuulokkeet eivät vielä pääse samalle tasolle. Langattomat kuulokkeet ovat kuitenkin parantuneet huomattavasti ja ne ovat käyttäjäystävällisimpiä, sillä niissä ei ole ylimääräisiä johtoja.

Tämän viikkoinen kysymys on siis: Käytätkö langallisia vai langattomia kuulokkeita? Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä.

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!

Käytätkö langallisia vai langattomia kuulokkeita?

Langattomat kuulokkeet
62.42%
Langalliset kuulokkeet
37.58%

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  1 Kommentti

  1. Täältä puuttuu vaihtoehto molempia.
   Itsellä on kuulokkeet, joihin saa akkuvirran loppuessa 3,55mm liittimellä musiikin soimaan langallisena.
   Tämän takia myös seuraava puhelin jonka ostan, tulee sisältää tuo liitin.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Viikkokysymys