SamsungYleinen

Vuotokuvassa Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G – julkaisua odotetaan kesäkuussa

Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G / Kuva: Evan Blass

Samsung esitteli viime vuonna huippuluokan Galaxy Tab S7- ja Galaxy Tab S7+ -tabletit, mutta tänä vuonna yhtiöltä on odotettu hieman karsitumpaa versiota. Huhuissa on ollut Galaxy Tab S7 Lite 5G ja nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut tabletista tarkan kuvan, joka ei jätä mitään mielikuvituksen varaan.

Vuotokuvan perusteella Galaxy Tab S7 Lite 5G muistuttaa vahvasti isoveljiään, sillä muotoilu on pitkälti samanlainen. Tabletin etuosassa nähdään suuri näyttöpaneeli, jossa on kohtuulliset kehykset. Takaosassa on esillä yksi kamerasensori, Samsungin ja AKG:n logot sekä S Pen -kynä. Todennäköisesti S Pen pysyy takaosassa kiinni magneettien avulla ja latautuu siinä langattomasti. Kuvan perusteella tabletin molemmissa päädyissä on yhdet kaiuttimet ja oikeassa kyljessä on USB-C-latausliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rakenteeltaan Galaxy Tab S7 Lite 5G on kokonaan alumiinia ja etuosassa on lasi. Aikaisempien huhujen mukaan Galaxy Tab S7 Lite 5G -tabletissa tultaisiin näkemään 12,4 tuuman suuruinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 750G -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on ainakin 4 gigatavua RAM-muistia. Samsungin tiedetään tarjoavan tabletissa tuoreeltaan myös Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Samsungin tiedetään suunnittelevan uuden Galaxy Tab S7 Lite 5G -tabletin julkaisua kesäkuussa 2021, joten vielä pari kuukautta tablettia täytyy odottaa. Tabletin on odotettu tulevan tarjolle neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, hopea, pinkki sekä vihreä. Toistaiseksi tarkkaa hinnoittelua ei ole tiedossa.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung