WhatsAppYleinen

WhatsApp sai odotetun uudistuksen – Tarkempien kuvien lähettäminen on nyt mahdollista!

Oletko kyllästynyt WhatsAppin heikkolaatuisiin kuviin? Nyt ongelmaan on saatu ratkaisu, sillä suosittu pikaviestipalvelu mahdollistaa jatkossa tarkempien HD-kuvien lähettämisen.

Tähän asti WhatsApp on käsitellyt kuvat automaattisesti heikentäen niiden kokoa, resoluutiota sekä laatua. Nyt mukaan on saatu WhatsAppin puheiden mukaisesti ”HD-kuvat”, joka tarkoittaa 4096 x 2692 pikselin tarkkuutta. Käyttäjät voivat valita tarkemman lähetystavan itse, mutta oletusarvoisesti käytössä on edelleen perustyyli, jossa kuvat pakataan 1600 x 1052 pikselin tarkkuuteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi WhatsApp puhuu ainoastaan kuvien resoluutiosta, eikä ole avannut kuinka paljon myös HD-kuvia pakataan. Yleisesti tarkemmat kuvat ovat kuitenkin paremman näköisiä, joten laatu paranee selvästi.

WhatsApp-sovellukseen on tuotu uusi HD-kuva painike, jota painamalla voi valita ”HD” ja ”standardi” vaihtoehtojen välillä. WhatsAppin mukaan kaikki kuvat ovat tarkkuudestaan huolimatta päästä päähän salattuja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi ominaisuus on saatavilla kaikille käyttäjille heti. WhatsApp kuitenkin muistuttaa, että toisilla sen käyttöönotossa saattaa mennä muutaman viikon ajan. WhatsApp on kertonut tuovansa seuraavaksi palveluun tuen HD-videoille.

Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp