RedmiYleinen

Xiaomi demosi 144 hertsin näyttöä Redmi K30 5G -puhelimessa

Redmi K30 5G

Kiinalainen Xiaomi esitteli joulukuussa Redmi K30- ja Redmi K30 5G -puhelimet kotimarkkinoillaan. Puhelimet ovat varusteltuna muun muassa 120 hertsin LCD-näytöillä, mutta nyt Xiaomin johtaja on demonnut Redmi K30 5G:n näytön toimivuutta 144 hertsin virkistystaajuudella.

Lu Weibing on julkaissut Weibossa videon, jossa on nähtävillä Redmi K30 5G:n 144 hertsin virkistystaajuudelle viritetty näyttö. Kyseessä oli Xiaomin laboratoriossa tekemä testi, eikä niinkään lupaus ominaisuuden tulemisesta puhelimelle. Yleensä suuremmat virkistystaajuudet näytöissä kuluttavat myös normaalia enemmän akkua, jonka takia Xiaomin todennäköisesti täytyy optimoida ominaisuutta. Jos 144 hertsin virkistystaajuutta ei Redmi K30 5G -puhelimeen saada, niin Xiaomi saattaa suunnitella sen tuomista tulevaisuudessa uusiin puhelimiinsa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin on huhuttu tuovan uusiin Mi 10 -malliston älypuhelimiinsa 90 hertsin näyttöpaneelin, joka on selvä parannus siihen, että Xiaomi on yleisesti lippulaivapuhelimissaan tyytynyt vielä 60 hertsin virkistystaajuuksiin.


Lähde: Weibo (Lu Weibing)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi