AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi esittelee myös Mi Note 3:n ensi viikolla Mi MIX 2 -puhelimen rinnalla

Xiaomin tiedetään esittelevän uuden kehyksettömällä näytöllä varustellun Mi MIX 2 -huippupuhelimen ensi viikolla 11. syyskuuta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa. Uusimpien vihjailujen perusteella Xiaomilla saattaa olla takataskussaan myös toinen uutuuspuhelin, eli Mi Note 3.

Viime vuonna Xiaomi esitteli Mi Note 2:n rinnalla ensimmäisen Mi MIX -puhelimen, mutta tänä vuonna asetelma on kääntynyt ja Mi Note 3 esitellään Mi MIX 2 -mallin rinnalla. Xiaomin julkaisemien kiusoittelukuvien perusteella Mi Note 3 ei tule ulkoisesti yllättämään, vaan puhelin tulee olemaan pitkälti alkuvuonna esitellyn Mi 6 -puhelimen kaltainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi Note 3:n odotetaan olevan teknisesti huippuluokkaa ja hieman Mi 6 -puhelinta suurempi. Odotettuihin ominaisuuksiin voidaan luetella Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri yhdessä 6 gigatavun RAM-muistia. Näytön koko on todennäköisesti 5,7 tuumaa ja tarkkuutta sillä on 1080 x 1920 pikseliä. Juurikaan tarkemmin tulevasta puhelimesta ei tiedetä, mutta kaikki paljastuu kuitenkin jo 11. syyskuuta, eli parin päivän kuluttua.

Lähde: GSMArena

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android