XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli Mi Smart Band 6 -aktiivisuusrannekkeen suurella AMOLED-näytöllä – hinta vain 45 euroa

Xiaomi on julkaissut tänään uuden Mi Smart Band 6 -aktiivisuusrannekkeen, joka on yhtiön tuorein puettava laite. Uudessa Xiaomi Mi Smart Band 6 -rannekkeessa on päivitetty erityisesti näyttöä, mutta myös muita osa-alueita on pyritty viemään eteenpäin, vaikka muotoilu on varsin samanlainen kuin aikaisemmissakin Xiaomin aktiivisuusrannekkeissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ranneke on varusteltuna kookkaalla 1,56 tuuman AMOLED-näyttöpaneelilla, joka yltää lähes laitteen reunoille asti. Mi Smart Band 6 tukee yli 60 erilaista kellotaulua ja kuudella erilaisella rannekkeella voidaan kelloa kustomoida oman mielen mukaisesti. Xiaomi on laittanut rannekkeeseen 125 milliampeeritunnin akun, jonka kerrotaan tarjoavan kattavan 14 päivän akunkeston.

Xiaomi on varustellut rannekkeen uusilla kuntoilutiloilla, joita on nyt yhteensä 30, joista kuudelle yleisimmälle on tarjolla automaattinen aktiviteetin tunnistaminen. Mi Smart Band 6 tarjoaa tutun SpO2-mittauksen, sykemittauksen sekä parannetun unenseurannan. Rakenteeltaan laite on vedenkestävä, joten sen kanssa voi mennä esimerkiksi uimaan.

Xiaomin mukaan Mi Smart Band 6 on tulossa saataville Euroopassa 44,99 euron hintaan.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi