XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli POCO C31 -puhelimen – tuttu laite uudella nimellä

Xiaomi on esitellyt Intian markkinoille uuden POCO C31 -älypuhelimen, joka edustaa edullisemman hintapisteen kategoriaa. Erikoisesti kyseessä on pääosin sama puhelin, joka on esitelty aikaisemmin myös POCO C3 -mallinimellä. Xiaomi on tehnyt minimaalisia muutoksia, mutta yleisilme on edelleen täysin samanlainen.

Uusi POCO C31 -puhelin on rakennettu 6,53 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin ympärille. Näytössä on HD+ -tarkkuus (1600 x 720 pikseliä), 20:9-kuvasuhde sekä etukameraa varten tehty pisaralovi. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G35 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin syvyyskamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosassa on yksi 5 megapikselin tasoinen selfiekamera. Puhelimessa on käyttöjärjestelmänä vielä vanha Android 10, vaikka Android 12 on jo aivan nurkan takana.

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata vanhan micro-USB-liittimen kautta. Sormenjälkilukijan Xiaomi on asettanut puhelimen takaosaan, mutta tuettuna on myös etukameraan perustuva kasvojentunnistus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Intiassa uusi POCO C31 on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa ja sininen. Hintaa on 3+ 32 gigatavun versiolla 10 999 Intian rupiaa ja 4 + 64 gigatavun versiolla 11 999 Intian rupiaa. Suoraan muunnettuina hinnat ovat 128 ja 139 euroa. Todennäköisesti uutuuspuhelinta ei kannata odottaa myyntiin globaalisti.

Lähde: POCO C31 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi