XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli uuden Redmi Note 11E -puhelimen Kiinassa – edullinen 5G-laite 50 megapikselin kameralla

Redmi Note 11E

Xiaomi esitteli tänään Kiinassa Redmi Note 11E Pro -älypuhelimen, mutta samalla on esitelty myös edullisempi Redmi Note 11E. Kyseessä on uusi puhelin, jota ei ole nähty muilla markkinoilla eri mallinimillä. Puhelin tarjoaa erittäin edullisessa hintapisteessä 5G-yhteydet sekä muita tuttuja ominaisuuksia.

Redmi Note 11E -puhelimessa on kokonaan muovinen rakenne, ja laitteen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue kahta kameraa varten. Värejä puhelimesta on olemassa kolme, jotka ovat musta, hopea sekä vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen etuosassa on 6,58 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on kerrottu olevan Full HD+ -tarkkuus sekä korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myöskin etukameraa varten tehty pisaramainen lovi. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. RAM-muistia tarjoillaan 4 tai 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua.

Laitteen takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Takaosassa on lisäksi LED-salamavalo. Etuosaan on laitettu 5 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Akunkesto on kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun varassa. Akkua voidaan ladata 18 watin teholla USB-C-liittimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on kertonut Redmi Note 11E -puhelimen saapuvan myyntiin Kiinassa 18. maaliskuuta. Puhelimen 4 + 128 gigatavun version hinnaksi ilmoitettiin 1199 juania ja 6 + 128 gigatavun version hinnaksi ilmoitettiin 1299 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 169 ja 183 euroa.

Lähde: Redmi Note 11E -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi