XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisee uusia tuotteitaan globaalisti 15. syyskuuta – onko luvassa Xiaomi Mi 11T -puhelimet?

Xiaomi on tänään vahvistanut julkaisevansa muutaman viikon päästä uusia tuotteita globaalissa lanseeraustilaisuudessa. Toistaiseksi Xiaomi ei ole kuitenkaan antanut mitään vihjausta tulevista tuotteista, mutta kyseessä saattaa olla odotettujen Xiaomi Mi 11T -sarjan huippupuhelimien julkaisu.

Tilaisuus järjestetään virtuaalisena tapahtumana 15. syyskuuta kello 15.00 Suomen aikaan. Xiaomin mukaan luvassa on erittäin mielenkiintoisia tuotteita, mutta mitään tarkempaa ei julkaistavista tuotteista kerrottu. Xiaomin mukaan kyseessä on noin 70 minuutin mittainen julkaisutilaisuus. Xiaomi on julkaissut kuvan, jossa on nähtävästi esillä tulevan laitteen yksi kulmista, mutta se ei valitettavasti kerro kovinkaan paljoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Huhuissa Xiaomilta on odotettu uusia Mi 11T- ja Mi 11T Pro -älypuhelimia ja ajankohta voisi sopia hyvin uusien edullisempien huippupuhelimien julkaisuun. Huhuissa julkaisua odotettiin 23. syyskuuta, joten 15. syyskuuta saattaa olla oikea päivä. Lisäksi Xiaomilta on odotettu globaalisti tarjolle uusia Mi Pad 5 -sarjan huipputabletteja, jotka esiteltiin jo Kiinassa aikaisemmin elokuussa.

Xiaomin ei odoteta tuovan myyntiin globaalisti uutta MIX 4 -puhelinta, sillä ainakaan elokuun alussa Xiaomin johtaja kertoi, ettei suunnitelmia ole. Xiaomi MIX 4 on mielenkiintoinen huippupuhelin, jossa on näytönalainen etukamera sekä Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri.

Toistaiseksi tilaisuuden antimista ei voida kovinkaan paljoa sanoa, mutta todennäköisesti lähempänä julkaisua tullaan kuulemaan tarkempia yksityiskohtia.

Lähde: Twitter (Xiaomi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi