XiaomiYleinen

Xiaomi Mi MIX 4 -puhelimesta paljastui ensimmäinen kuva – etukamera näytön alapuolella ja takaosassa mielenkiintoinen kamera

Xiaomi Mi MIX 4 väitetyssä vuotokuvassa.

Xiaomi Mi MIX 4 -puhelimen julkaisuun ei ole enää montaa päivää, sillä Xiaomi on ilmoittanut julkaisevansa odotetun huippupuhelimen ensi viikolla 10. elokuuta. Xiaomi Mi MIX 4:n on odotettu olevan erittäin mielenkiintoinen näytönalaisella etukameralla varusteltu älypuhelin, jota ei kuitenkaan tuoreimpien tietojen mukaan tulla näkemään globaaleilla markkinoilla.

Weibo-palvelussa on julkaistu nyt Xiaomi Mi MIX 4 -puhelimen paljastava kuva, joka on otettuna jossain kiinalaisessa myymälässä. Kuvassa nähdään mielenkiintoinen muotoilu, sillä Xiaomi Mi MIX 4:n etuosassa on kaartuvilla reunoilla varusteltu näyttöpaneeli, jossa ei ole etukameraa varten tehtyä reikää. Tämä viittaisi siihen, että Xiaomi on todella tuomassa puhelimeen ensimmäistä kertaa näytönalaisen etukameran. Vuotokuva paljastaa näytön kehyksien olevan myös erittäin minimaaliset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen takaosa on myös esillä kuvassa. Xiaomi Mi MIX 4:n takaosassa on vasemmassa yläkulmassa suuri laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria. Yksi kameroista on kuvan perusteella 108 megapikselin tasoinen, jonka rinnalla nähtäneen ultralaajakulmakamera sekä jonkinlainen periskooppikamera. Lisäksi kameroiden rinnalla on esillä LED-salamavalo sekä muita sensoreita.

Huhujen mukaan Xiaomi Mi MIX 4 -puhelimessa tullaan näkemään mallistolle tyypilliseen tapaan minimoiduilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli. Puhelimen odotetaan saavan lisäksi näytönalaisen etukameraratkaisun, jollaista ei ole ennen Xiaomin puhelimissa nähty. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiirin, joten Mi MIX 4 on yksi ensimmäisistä kyseiseen järjestelmäpiiriin perustuvista laitteista. Puhelimeen on huhuttu myös 4500 milliampeeritunnin akkua, 120 watin langallista latausta ja 80 watin langatonta latausta.

Xiaomi tulee esittelemään Xiaomi Mi MIX 4 -puhelimen 10. elokuuta, jolloin tullaan näkemään myös Mi Pad 5 -sarjan tabletit.

Lähde: Sparrowsnews.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi