XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Redmi Note 11 -sarjan puhelimet julkaistaan globaalisti 26. tammikuuta

Redmi Note 11 -puhelimet julkaistaan 26. tammikuuta.

Xiaomi on tänään vahvistanut, että yhtiö tulee julkaisemaan Redmi Note 11 -sarjan älypuhelimet globaaleille markkinoille 26. tammikuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Puhelimet julkaistiin jo viime vuoden lokakuussa Kiinassa, mutta globaaleille markkinoille laitteisiin on saatettu tehdä joitakin muutoksia.

Tilaisuus järjestetään 26. tammikuuta kello 14 Suomen aikaan. Tilaisuus lähetetään suorana lähetyksenä ja sitä voidaan seurata esimerkiksi YouTuben kautta. Toistaiseksi Xiaomi ei ole kertonut tilaisuuden antimista juurikaan mitään, mutta odotettavissa on useampia Redmi Note 11 -puhelimia myös globaaleille markkinoille. Kiinassa esiteltiin yhteensä kolme puhelinta mallistoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Kiinassa Xiaomi kertoi lokakuussa, että Redmi Note -sarjan puhelimia on myyty globaalisti jopa 240 miljoonaa kappaletta, joten kyseessä on yksi Xiaomin suosituimmista puhelinmallistoista. Samalla Xiaomi on ilmoitti ottavansa mallistossa käyttöön kahden sukupolven tuotestrategian vuodessa, joten luvassa on aikaisempaa enemmän Redmi Note -puhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 11 -sarjan puhelimissa nähtiin Kiinan markkinoilla suuria AMOLED-näyttöjä jopa 120 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi tehoista vastasi MediaTekin kehittämä Dimensity 920 -järjestelmäpiiri, jossa on 5G-modeemi. Lisäksi puhelimien kohokohtia olivat 108 megapikselin kamerat, suuret akut sekä jopa 120 watin pikalataus. Tarkemmin puhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (Xiaomi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi