XiaomiYleinen

Xiaomin uudet Watch S1- ja Watch S1 Active -älykellot sekä Xiaomi Buds 3T Pro -kuulokkeet myyntiin Suomessa huhtikuun alussa

Xiaomi Watch S1 Active

Xiaomi 12 -sarjan lippulaivapuhelimien rinnalla Xiaomi on ilmoittanut tuovansa Suomessa myyntiin myös uusia IoT-tuotteita, joita ovat Xiaomi Watch S1 -sarjan älykellot sekä Xiaomi Buds 3T Pro -kuulokkeet. Kaikki uutuudet julkaistiin jo maaliskuun puolivälissä globaaleille markkinoille.

Suomessa uusien kellojen sekä kuulokkeiden myynti alkaa 1. huhtikuuta. Xiaomi Watch S1- ja Watch S1 Active tulevat saataville 249 ja 199 euron hintaan. Xiaomi Buds 3T Pro -kuulokkeet tulevat myyntiin 169 euron hintaan. Kaikki uudet IoT-tuotteet ovat saatavilla monien suomalaisten jälleenmyyjien kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Watch S1 ja Watch S1 Active

Xiaomi Watch S1 tarjoaa tyylikkään viimeistelyn ja klassista ilmettä. Kellosta on kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja hopea. Kellossa on nahkaiset rannekkeet, joita ei ole aikaisemmin Xiaomin älykelloissa nähty. Myyntipakkauksessa tarjotaan suoraan myös silikoniranneke, joten käyttäjät voivat vaihdella mielensä mukaan.

Xiaomi Watch S1

Xiaomi Watch S1 Active

Xiaomi Watch S1 Actice on ilmeeltään selvästi sporttisempi ja siinä on oletusarvoisesti silikoniset rannekkeet. Kellosta on kolme väriversiota, jotka ovat valkoinen, sininen sekä musta. Uudet Xiaomi Watch S1 -älykellot on tehty tyylikkääksi ja ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja safiirilasista. Xiaomi on tehnyt kelloista 5ATM-luokituksen mukaisesti vedenkestävät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kelloissa on kookas 1,43 tuuman pyöreä AMOLED-näyttö. Näytössä luvataan olevan 326 pikseliä tuumaa kohden ja sen kautta pystyy helposti tarkistamaan kellonajan ohella myös ilmoitukset, puhelut ja esimerkiksi navigoinnin.

Xiaomi on kertonut Watch S1 -kellojen tarjoavan kattavan valikoiman urheilu- ja terveysominaisuuksia. Kelloissa on esimerkiksi 19 ammattitason urheilutilaa sekä 117 kehittynyttä harjoittelutilaa. Xiaomin mukaan kelloissa on kehittynyt paikannustekniikka, jonka avulla saadaan aikaiseksi aikaisempaa laadukkaampaa seurantatietoa. Tuettuna on myös jatkuva sykkeen mittaus, SpO2-seuranta sekä unen seuranta.

Kelloissa on luvattu olevan 12 päivän akunkesto normaalilla käytöllä ja jopa 24 päivän valmiusaika. Xiaomin mukaan sisuksissa on 470 milliampeeritunnin kokoinen akku. Kelloja ladataan mukana toimitettavalla latausalustalla. Xiaomi Watch S1 -perusversio tukee langatonta latausta. Käyttöjärjestelmänä toimii Xiaomin itse kehittämä kevyt versio, joka on nähty muissakin Xiaomin kelloissa.

Xiaomi Watch S1 -sarjan kellojen muita ominaisuuksia ovat Bluetooth-puhelut, sillä laitteessa on sisäänrakennettuna kaiutin ja mikrofoni. Xiaomi Watch S1 -kellot tukevat myös kolmannen osapuolen sovelluksia. NFC-yhteyden ansiosta älykelloilla voi myös maksaa kaupan kassalla, joka on toteutettuna yhteistyössä MasterCardin kanssa.

Xiaomi Buds 3T Pro

Xiaomi Buds 3T Pro

Xiaomin mukaan kyseessä ovat huippuluokan langattomat kuulokkeet, joissa on aktiivinen taustamelunvaimennus. Melunvaimennusta pystyy säätämään muutamasta oletusarvoisesta valinnasta, mutta tarjolla on myös tuki läpikuuluvuustilalle. Melunvaimennus tukee jopa 40 desibelin vaimennusta. Äänentoisto on kookkaiden 10 mm dynaamisien elementtien varassa, ja Xiaomi on kertonut panostaneensa suuresti äänenlaatuun.

Kuulokkeisiin on saatu Dimensional audio -ominaisuus, joka seuraajaa pään liikkeitä äänikokemuksen parantamiseksi. Ominaisuuden avulla ääni vaikuttaa siltä, että se tulee joka suunnasta.

Xiaomi Buds 3T Pro

Uutuuskuulokkeissa on kerrottu olevan 6 tunnin akunkesto ilman latauskoteloa, mutta sen avulla akunkeston saa nostettua 24 tuntiin. Kuulokkeita voidaan ladata USB-C-liittimen kautta tai vaihtoehtoisesti langattomasti.

Xiaomi Buds 3T Pro -kuulokkeet ovat myös IP55-luokituksen mukaisesti vedenkestävät, ja niitä voidaan käyttää samaan aikaan kahden laitteen kanssa.

Lähde: Xiaomin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi