HonorYleinen

Yllätyspäätös: Honor 100 -sarjan puhelimet julkaistaan globaalisti ensi vuonna – Yritys valmis tunkeutumaan Euroopan markkinoille

Honor 100 Series

Honor on vahvistanut julkaisevansa globaaleille markkinoille Honor 100 -sarjan älypuhelimet. Kyseessä on yllättävä päätös, sillä puhelimia ei odotettu aikaisemman julkaisusyklin perusteella myyntiin Kiinan ulkopuolella.

Aikaisemmin Honor on julkaissut Honor 50, Honor 70 ja Honor 90 -puhelimet globaalisti ja malliston Honor 60 ja Honor 80 -välimallit ovat jääneet Kiinan markkinoille. Honor 100 -sarja on kuitenkin nähtävästi tulossa myyntiin myös globaalisti, joka käy ilmi Honorin medioille Filippiineillä lähettämästä tiedotteesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedotteessa mainitaan, että ”HONOR 100 -sarja on ennakkotilattavissa joulukuun 2023 ensimmäisellä viikolla (Kiinassa), ja sen odotetaan julkaistavan maailmanlaajuisesti vuonna 2024”.

Tarkkaa ajankohtaa julkaisulle ei ole kerrottu, mutta odotettavasti julkaisu voisi tapahtua ensi vuoden alussa. Samassa tiedotteessa kerrotaan Honorin toimitusjohtajan George Zhaon paljastaneen yrityksen tavoitteen tunkeutua vahvemmin Euroopan markkinoille ja häiritä teknologian monopolia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Kaksikymmentä vuotta sitten, kuka olisi kuvitellut, että iPhone voisi ohittaa Nokian? Meidän ei pitäisi pelätä haastaa iPhonea. Menestys vaatii haastajien läsnäoloa ja uskoa omiin mahdollisuuksiimme”, totesi Honorin toimitusjohtaja George Zhao.

Honorin mukaan uudet Honor 100 -sarjan puhelimet toimivat ”vallankumouksellisien Honor 70- ja Honor 90 -sarjojen seuraajina”, joten uutuuksilta Honorin omistautuneet käyttäjät voivat odottaa jatkuvuutta korkeille standardeille ja innovatiivisille ominaisuuksille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole varmaa onko Honor suunnittelemassa vain Honor 100 -perusmallin julkaisua globaalisti, vai nähdäänkö myös Honor 100 Pro myynnissä Kiinan ulkopuolella. Aikaisemmin myyntiin on saatu vain malliston perusversiot.

Honor 100- ja Honor 100 Pro -puhelimet julkaistiin marraskuussa Kiinan markkinoilla. Honor 100 -puhelimessa on ensimmäisenä Qualcommin uusin Snapdragon 7 Gen 3 -järjestelmäpiiri ja vastaavasti Honor 100 Prossa on huipputason Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri. Puhelimissa on myös Googlen uusin Android 14 -käyttöjärjestelmä sekä muita mielenkiintoisia toteutuksia. Lisätietoja puhelimista voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Honorin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor