YleinenZTE

ZTE esitteli RedMagic 7S- ja RedMagic 7S Pro -pelipuhelimet Kiinassa – kohokohtana uusi Snapdragon 8+ Gen 1

RedMagic 7S Pro

ZTE:n alaisuudessa toimiva RedMagic-pelipuhelinbrändi on esitellyt tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet puhelimensa. Kyseessä ovat RedMagic 7S sekä RedMagic 7S Pro. Kyseessä ovat seuraajat helmikuussa julkaistuille RedMagic 7 -sarjan pelipuhelimille. Tällä kertaa uutuusversioissa on lähdetty päivittämään muun muassa järjestelmäpiiriä.

RedMagic 7S Pro on malliston parempi versio, joka tarjoaa edeltäjästään tuttuja ominaisuuksia. Puhelimessa on 6,8 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 960 hertsin kosketusherkkyys sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttö on tasainen, mutta sen suurin erikoisuus on näytönlainen etukamera. Etukameran tarkkuus on 16 megapikseliä, eikä toistaiseksi missään muussa pelipuhelimessa ole ollut vastaavaa toteutusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 7S Pro

Tehoista on vastaamassa Qualcommin uusin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka on suurin uudistus verrattuna edeltäjään. Uutuuspiiri on energiatehokkaampi ja tarjoaa 10 prosenttia paremman suorituskyvyn. RedMagic 7S Prossa on 12 tai 16 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tarjolla on myös yhden teratavun muistiversio, jonka rinnalla on 18 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Puhelimeen on saatu myös itsenäinen pelipiiri, jonka RedMagic on kehittänyt yhteistyössä Aiwein kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jäähdytyksestä huolehtii sisäänrakennettu tuuletin, joka nopeuttaa prosessorin tuottaman lämmön kuljetusta pois puhelimen sisältä. Lisäksi jäähdytysjärjestelmään kuuluu VC-nestejäähdytyslevy, grafeenilevy sekä muut lämpöä hyvin johtavat materiaalit. ZTE kutsuu jäähdytysjärjestelmää nimellä ICE 10.0 Magic. Koska kyseessä on pelipuhelin, niin mukana on erilaisia pelipainikkeita, hyvä äänentoisto sekä kehittynyt X-akselinen värinämoottori.

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 135 watin ilmajäähdytteisellä latauksella. ZTE:n mukaan akku latautuu tyhjästä täyteen vain 15 minuutissa. Puhelimen mukana toimitetaan oletusarvoisesti 165 watin tehoinen GaN-laturi.

Kameroita RedMagic 7S Pron takaosassa on kolme, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Muita RedMagic 7S Pron ominaisuuksia ovat kuulokeliitin, Wi-Fi 6E- ja Bluetooth 5.2 -yhteydet sekä stereokaiuttimet. ZTE tarjoilee laitteessa Android 12 -käyttöjärjestelmän, jonka päällä hyrrää RedMagic OS 5.5 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 7S

RedMagic 7S -perusmalli tarjoaa paljon samoja ominaisuuksia, mutta joissakin osa-alueissa on hieman karsittu. Tehoista on vastaamassa sama Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri ja jäähdytysjärjestelmä on myös hieman päivitetty. Puhelinta tarjotaan 8, 12 ja 16 gigatavun RAM-muistilla sekä 128, 256 ja 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Kamerat ovat samanlaiset, sillä RedMagic 7S:n kerrotaan sisältävän 64 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran ja 2 megapikselin makrokameran. Etuosassa ei ole enää näytönalaista etukameraa, vaan ZTE on laittanut kameran näytön yläpuolelle. Kameran tarkkuus on 8 megapikseliä.

Näytön kooksi on kerrottu 6,8 tuumaa ja se perustuu myös AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus, 165 hertsin virkistystaajuus sekä 720 hertsin kosketusherkkyys. Akunkesto on RedMagic 7S -mallissa pienemmän 4500 milliampeeritunnin akun varassa. Akkua ladataan 120 watin tehoisella ilmajäähdytteisellä laturilla, joka lataa akun tyhjästä täyteen vain 17 minuutissa. Mukana toimitetaan kuitenkin 165 watin tehoinen GaN-laturi. Muita merkittäviä eroavaisuuksia puhelimien välillä ei ole.

RedMagic 7S

RedMagic 7S on saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat Dark Knight sekä ‌Deuterium Front Transparent. Puhelimen hinta on edullisimmillaan 3999 juania, eli noin 590 euroa. RedMagic 7S Pro on saatavilla kolmessa väriversiossa, jotka ovat Dark Knight, ‌Deuterium Transparent Shadow sekä ‌Deuterium Transparent Silver Wing. Hintaa puhelimella on edullisimmillaan 5199 juania, eli noin 767 euroa. Lisäksi puhelimesta on ‌Transformed Golden Steel Hornet Limited -versio, jonka hinta on 6499 juania, eli noin 959 euroa.

Puhelimet nähdään todennäköisesti myös globaalisti myynnissä, mutta RedMagic ei ole sitä vielä erikseen vahvistanut.

Lähde: RedMagic

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen