YleinenZTE

ZTE julkaisemassa Voyage 20 Pro -puhelimen huomenna – tarjoaa 66 watin pikalatauksen ja 5100 mAh akun

ZTE Voyage 20 Pro

ZTE on vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa huomenna 25. marraskuuta uuden ZTE Voyage 20 Pro -älypuhelimen. Kyseessä odotetaan olevan mielenkiintoinen alemman hintapisteen 5G-älypuhelin, joka tulee aluksi myyntiin Kiinassa.

Weibo-palvelussa ZTE on jo julkaissut kuvan, joka paljastaa laitteen muotoilun sekä muutamia teknisiä ominaisuuksia. Puhelimen muotoilu on tyylikäs ja etuosassa on esillä etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Puhelimesta on ainakin kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja kimaltelevan sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvasta saadaan selville ZTE Voyage 20 Pro -puhelimessa olevan 64 megapikselin tasoinen pääkamera. ZTE on vahvistanut samalla puhelimen saavan AMOLED-näyttöpaneelin, suuren 5100 milliampeeritunnin akun sekä tehokkaan 66 watin pikalatauksen.

Joidenkin huhujen mukaan puhelimessa olisi 6,67 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Etuosaan odotetaan 16 megapikselin selfiekameraa ja tehoista vastannee MediaTekin kehittämä Dimensity 720 -järjestelmäpiiri. Puhelimen odotetaan olevan 8,3 millimetrin paksuinen sekä painavan 190 grammaa. Viimeistään kuitenkin huomenna puhelimen kaikki tiedot paljastuvat.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen