YleinenZTE

ZTE julkaisi neljä uutta Blade V40 -sarjan älypuhelinta – yksi niistä tarjoaa 5G-yhteydet

ZTE Blade V40 -mallisto.

ZTE on julkaissut MWC 2022 -messuilla uudet Blade V40 -sarjan älypuhelimet, joita on yhteensä neljä. Puhelimet kantavat nimiä Blade V40 5G, Blade V40 Pro, Blade V40 sekä Blade V40 Vita. Puhelimien tarkkoja tietoja ei ole vielä paljastettu, mutta avainominaisuudet ZTE on nyt kertonut.

ZTE Blade V40 5G

Blade V40 5G on malliston kärkimalli ja ainoa 5G-yhteydet tarjoava puhelin. Puhelimessa on kerrottu olevan 7 nanometrin 5G-järjestelmäpiiri sekä 360-asteen integroitu antennijärjestelmä, mikä parantaa yhteyksien toimivuutta. Muita tietoja puhelimesta ei vielä vahvistettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE Blade V40 Pro

Blade V40 Prossa on kerrottu olevan 5100 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata tehokkaalla 65 watin pikalatauksella. Puhelimen paksuus on 8,3 millimetriä ja näyttö on kooltaan 6,7 tuumaa. Näytön kerrotaan perustuvan AMOLED-tekniikkaan. Muita teknisiä tietoja ZTE ei ole puhelimesta vielä vahvistanut.

ZTE Blade V40

Blade V40 jatkaa mallistoa hieman edullisempaan hintapisteeseen. Laitteessa on panostettu 6,67 tuuman kokoiseen näyttöpaneeliin, jonka tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle. Näytössä luvataan olevan korkea 92,1 prosentin näyttö-runko-suhde. Kameroita kerrotaan olevan kolme, joista tärkein on 48 megapikselin pääkamera. Lisäksi mukana makro- ja syvyyskamerat. Etuosassa on yksi 8 megapikselin selfiekamera. Muita tietoja laitteesta ei vielä kerrottu.

ZTE Blade V40 Vita

Malliston viimeinen jäsen on Blade V40 Vita, joka edustaa malliston edullisinta mallia. Puhelimessa on suuri 6,745 tuuman näyttöpaneeli, jossa on pisaramainen lovi sekä HD+ -tarkkuus. Puhelimessa luvataan olevan pitkä akunkesto 6000 milliampeeritunnin akun ansiosta, jota voidaan ladata 22,5 watin teholla. Lisäksi Blade V40 Vita tarjoilee UFS 2.2 -standardiin perustuvaa tallennustilaa, mutta muita tietoja ei ole vahvistettu.

Uutuuspuhelimet tulevat ZTE:n mukaan globaalisti myyntiin huhtikuusta alkaen. Tarkkoja hintatietoja ei kuitenkaan vielä ilmoitettu.

Lähde: ZTE:n lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen