YleinenZTE

ZTE tuo taittuvanäyttöisen Nubia Flip 5G -puhelimen Eurooppaan 9. huhtikuuta

ZTE esitteli ensimmäistä taittuvanäyttöistä puhelintaan MWC-messujen yhteydessä helmikuun lopulla, jonka jälkeen se on tullut saataville valituilla markkinoilla. Nyt puhelin rantautuu vihdoin myyntiin myös Euroopassa.

Nubia Flip 5G esitellään Euroopassa 9. huhtikuuta, eli viikon päästä. Tuolloin odotetaan vahvistuvan tarkka hinta sekä saatavuus. Hinnan uskotaan olevan alle 600 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nubia Flip 5G

Nubia Flip 5G on varustettu 6,9-tuumaisella AMOLED-näytöllä, joka tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Puhelimen kannessa on pieni pyöreä 1,43 tuumainen apunäyttö esimerkiksi kameran ja muiden pienohjelmien käyttöön.

Järjestelmäpiiriksi on valikoitunut Qualcommin keskihintainen Snapdragon 7 Gen 1. Järjestelmäpiirin kaverina on 128 gigatavua tallennustilaa ja 8 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa on 4 310 milliampeeritunnin akku, joka tukee 33 watin pikalatausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nubia Flip 5G on varustettu kahdella kameralla. Pääkameran tarkkuus on 50 megapikseliä ja apuna pääkameralla on kahden megapikselin syvyyskamera. Selfiekameran tarkkuus on 16 megapikseliä.

Lähde: ZTE

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen