OnePlusRealmeYleinen

125 watin pikalataus tulossa OnePlussan puhelimiin? Sisarbrändi kertoi jo suunnitelmistaan

Realme julkisti jo aikaisemmin tehokkaan 125 watin UltraDART-pikalatausteknologiansa, mutta toistaiseksi mikään puhelin ei latausta tue. Vaikka Realme ei ole aikaisemmin vielä kertonut mitään tarkkaa tietoa latausratkaisun tulemisesta kuluttajatuotteisiin, niin nyt Realmen johtaja on paljastanut enemmän suunnitelmista.

Realmen Intian, Euroopan ja Latinalaisen Amerikan toimitusjohtaja Madhav Sheth on kertonut Gsmarena.com-sivustolle 125 watin UltraDART-pikalatauksen tulevan ensimmäisiin kaupallisiin puhelimiin ensi vuonna. Tietojen mukaan Realme on suunnittelemassa ”ultra-premium-lippulaivaa” yhtiön GT-tuotemallistoon, jossa 125 watin pikalataus pitäisi olla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Realme on kertonut 125 watin UltraDART-pikalatauksen täyttävän 4000 milliampeeritunnin akun 33 prosenttiin 3 minuutissa ja se tukee monia lataustekniikoita, joita ovat 120W PPS, 65W PD ja 36W QC.

Realme on Oppon tytärbrändi ja samalla suomalaisten suosiman OnePlussan sisarbrändi. Hyvin todennäköisesti 125 watin lataustekniikka ei jää vain Realmen yksinoikeudeksi, vaan brändit jakavat teknologioita keskenään. On luonnollista odottaa, että ensi vuonna myös OnePlus tulee tuomaan huippupuhelimiinsa uusia latausratkaisuja ja ainakin jossain mallissa voidaan nähdä 125 watin pikalataus.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus